Baschetbalistele de la CS Câmpina, cu un pas mai aproape de calificarea între cele mai bune 8 echipe din țară. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Obiectivul din acest sezon propus de Liviu Dochia este aproape să fie îndeplinit, după un meci bun făcut de jucătoarele de la CS Câmpina împotriva celor de la Sepsi SIC Sf.Gheorghe. 

Sportivele din Câmpina s-au deplasat din nou până la Alexandria, unde au disputat în acest weekend 3 partide contând pentru Turneul Semifinal din cadrul Campionatului Național de Junioare U15. Cel mai important meci din această serie a fost cel de sâmbătă dimineață disputat cu Sepsi Sf. Gheorghe, adversară directă în lupta pentru calificarea la turneul final. Fetele antrenate de Liviu Dochia au reușit să se impună la finalul unui meci decis la o diferență de doar 6 puncte (60-54). 

CS Câmpina a mai jucat două meciuri la acest turneu. Sâmbătă seara, gazdele de la CSM Alexandria s-au impus fără probleme cu 104-24, apoi duminică dimineață CS Câmpina a fost învinsă și de campioanele în exercițiu, Rookies Oradea cu 82-28. 

Calificarea la Turneul Final se joacă pe 17 Februarie, când CS Câmpina va înfrunta CSM Târgu Jiu și CSS Premium Sibiu. În acest weekend CSM Târgu Jiu a pierdut cu Sepsi Sf. Gheorghe (35-52) iar CSS Premium Sibiu a pierdut toate meciurile din grupă.

 

Felix Precup