HM Junior Câmpina - ACS DP Cornu 3-1

Sport (Categoria articolului)

 

 

Una dintre cele mai încinse rivalități din fotbalul prahovean și-a consumat un nou episod, la capătul căruia HM Junior Câmpina a ieșit din nou învingătoare. 

Partida a strâns aproximativ 150 de spectatori în tribune iar la fel ca la orice derby, tânăra galerie a celor de la HM a venit echipată cu cântecele de susținere ale echipei și fumigene pentru spectacolul pirotehnic. 

Mecul a fost unul foarte echilibrat, ambele echipe încercând să dea lovitura, însă până la urmă, scorul a fost deschis de cei de la HM. Golul de 1-0 a înclinat balanța în favoarea câmpinenilor, iar la scurt timp aceștia au marcat și golul secund. 

Repriza a doua a continuat cu cei de la HM controlând posesia balonului, însă nereușind să mai marcheze. Cei de la Cornu au reușit să revină în joc și să reducă din diferență pe final de meci. Până la sfârșitul celor 90 de minute, elevii antrenați de Daniel Hagianu au marcat și al treilea gol, cu care au rezolvat partida. 

După această victorie, jucătorii au sărbătorit împreună cu fanii, câștigarea unui nou titlu de campioni județeni la categoria de vârstă U19. Chiar dacă nu au câștigat matematic titlul, cei de la HM mai au de disputat 4 meciuri din play off, în momentul de față având un avantaj de 9 puncte față de locul 2, care de asemenea are și un meci jucat în plus. HM Câmpina mai are nevoie doar de o victorie pentru a câștigat matematic titlul.

 

Felix Precup