25' cu Liviu Briciu

25' (Categoria articolului)

Invitatul de astăzi al emisiunii 25’ una dintre cele mai prezente „voci” din viața culturală și politică a municipiului nostru.

Liviu Briciu s-a născut în urmă cu 55 ani la Câmpina, unde și-a petrecut aproape toată viața. Este căsătorit și are doi copii. 

A obținut licența Facultății de Automatică si Calculatoare Bucuresti și a fost profesor de Informatică la Liceul Economic din Ploiești și la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina. Pasionat de muzica, a facut parte vreme de multi ani din formațiile Meteor și Paralela 45, dar si-a înființat și propria trupă “IVO” cu care a avut nenumărate concerte.

Vreme de 25 de ani a lucrat ca programator, dezvoltând și implementând sisteme informatice pe întreg cuprinsul țării, dar a înființat și “Club Live”, un club cu scenă proprie, unde s-au desfășurat până în present peste 700 de concerte.

În urmă cu 12 ani a pus bazele Festivalului de Jazz de la Câmpina, un eveniment care în momentul de față este pe harta Festivalurilor de gen din România.

Nu a putut evita politica și din 2020 este Consilier Local al Municipiului Câmpina, din partea Partidului Oamenilor Liberi.

Vă invităm să urmăriți poveștile din spatele omului Liviu Briciu, în emisiunea 25’.