Liga Muscel la minifotbal etapele 2 și 3, rezultatele complete și rezumatul celor mai tari meciuri.

Sport (Categoria articolului)

Pe Dealul Muscel, la Campionatul de minifotbal, lucrurile se mișcă cu rapiditate. Jucătorii nu au avut decât două zile de pauză între cele două etape, astfel după 4 meciuri marți, miercuri și joi, au urmat alte partide duminică. Am ales astfel 2 dispute din fiecare etapă despre care merită povestit.

 

Energia Breaza - Real (etapa 2)

Etapa secundă a adus derby-ul dintre cele două mari rivale, care s-au bătut pentru titlu sezonul trecut. După o serie de înfrângeri, Real a spart în sfârșit gheața reușind să învingä pe Energia după un meci spectaculos, cu multe goluri. După o partidă echilibrată cu 12 goluri marcate, Real s-a impus cu 7-5

 

Team Green - Foresta Brebu (etapa 2)

Cei prezenți miercuri în tribune, au putut alege dintre două partide de calitate, jucate în paralel cu Energia – Real. Acest meci a dispus de mai multe răsturnări spectaculoase de scor, și un final aprins în care s-a stabilit scorul final. Foresta a deschis scorul, însă verzii au egalat rapid, iar la scorul de 1-1 brebenii au irosit o lovitură de pedeapsă, pentru ca doar câteva minute mai târziu să preia din nou conducerea. Replica celor de la Team Green a venit rapid, egalând și reușind să treacă în avantaj. Verzii puteau pleca cu toate cele 3 puncte însă brebenii a dat lovitura pe final, concluzionând partida cu scorul de 3-3.

 

Real - Black Vipers (etapa 3)

O partidă care a prezentat un dezechilibru total, la care s-a înregistrat probabil scorul sezonului. Real s-a impus cu un neverosimil 19-0, scor facilitat de Black Vipers care s-a luptat cu doar 6 jucători, numărul minim permis pentru desfășurarea unei partide.

 

Portocala Mecanică - Confind (etapa 3)

În contrast cu ce s-a întâmplat pe terenul advers la Real - Black Vipers, portocaliii și Confind s-au luptat de la egal la până la ultima fază a meciului. Părea să se contureze un rezultat de egalitate, însă chiar înainte de fluierul final, Portocala a dat lovitura. Cei de la Confind nu au mai putut face nimic deoarece imediat după golul de 4-3, arbitrul a pus capăt disputei.

 

Rezultate Complete si clasamentul după 3 etape:

 

Etapa 2:

Confind - Winchester 3-2

Team Green - Foresta Brebu 3-3

Energia Breaza - Real 5-7

Black Vipers - Portocala Mecanică 3-5

 

Etapa 3:

Team Green - Winchester 4-2

Foresta Brebu - Energia Breaza 7-3

Real - Black Vipers 19-0

Portocala Mecanică - Confind 4-3

 

Clasament:

1.    Foresta Brebu - 7 pct; GA: 16-7

2.    Team Green - 7 pct; GA: 8-5

3.    Real - 6 pct; GA: 26-6

4.    Portocala Mecanică - 6 pct; GA: 13-13

5.    Confind - 3 pct; GA: 9-10

6.    Energia Breaza - 3 pct; GA: 15-18

7.    Black Vipers - 3 pct; GA: 7-27

8.    Winchester - 0 pct; GA: 5-13

 

Felix Precup