Sferturile de finală ale Cupei Muscel. Derby-ul de tradiție dintre Portocala și Real a fost atracția acestei faze a competiției.

Sport (Categoria articolului)

 

Real - Portocala Mecanică

Într-un mod surprinzător, Real a surclasat clar pe marea rivală în sferturile Cupei. În victoria cu 8-2 obținută de Real, s-a remarcat Costin Pantilie, care a înscris 5 din cele 8 goluri ale echipei ocupante a locului 3 în sezonul trecut. Căpitanul echipei, Laurențiu Albu, jucător aflat în formă bună în ultimele săptămâni a reușit de asemenea o dublă. Portocala nu a reșit să marcheze decât de două ori prin A.Neacșu și Bucătaru. De la Portocala a mai marcat și Ciocoiu, dar din păcăte pentru echipa sa, a trimis mingea în propria poartă.

După acest rezultat, Real rămâne în cursa de cucerire a Cupei Muscelului, competiție pe care nu a câștigat-o niciodată până acum.

 

Foresta Brebu - Confind

În prima zi de meciuri din Cupă a fost programată și o reeditare a unui sfert de finală din sezonul trecut, atunci Confnd și Foresta Brebu s-au duelat într-o partidă care a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili echipa care urma să meargă mai departe. În luna Noiembrie 2022 Foresta se impunea la loviturile de departajare și în final reușea să câștige competiția.

De această dată, spre deosebire de precedenta întâlnire, Confind nu a putut să pună mari probleme adversarilor din Brebu. Într-un meci controlat încă de la primul fluier al arbitrului, deținătorii cupei au câștigat cu 4-2, conducând pe tabelă în marea majoritate a timpului. Sima a fost declarat jucătorul meciului, reușind să marcheze o dublă.

 

Winchester - Energia Breaza

Marea surpriză a sferturilor a fost produsă de Winchester, care i-a eliminat pe cei de la Energia Breaza, finaliștii ediției trecute, după ce cu doar câteva săptămâni în urmă cei de la Winchester reușiseră să îi învingă în campionat pe brezeni cu 7-5. De această dată victoria celor de la Winchester a fost și mai clară, reușind să se impună cu 4-1. Managerul de la Winchester, Eduard Maluțan a fost omul meciului, marcând o dublă în poarta brezenilor. Pentru "lanterna roșie" a campionatului au mai marcat și R.Bildaru și Diaconaru, iar pentru Energia Breaza golul de onoare a fost marcat de Pleșa.

 

Black Vipers - Team Green

Team Green este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei, după ce a trecut fără prea mari emoții de Black Vipers într-o partidă în care nu am avut parte de multe evenimente notabile, în afară de dubla lui R.Mîrșanu, care de altfel a fost numit și jucătorul meciului la finalul partidei. Tot pentru Team Green a marcat și managerul echipei, Claudiu Mutu, care a înregistrat prima lui reușită în tricoul verzilor. Team Green a câștigat cu 5-1 și așteaptă tragerea la sorți pentru a-și afla adversarul din faza semifinalelor.

 

Felix Precup