Sute de fani au trăit cu emoție finala Cupei României. CSO Boldești-Scăeni și CS Șirna Varanița s-au duelat pentru mult râvnitul trofeu.

Sport (Categoria articolului)

CSO Boldești-Scăeni a câștigat Cupa României și va evolua în faza națională competiției.

Micuța tribună a stadionului din Păulești a fost neîncăpătoare pentru sutele de fani care s-au deplasat pentru a urmări finala Cupei. Fanii au fost la înălțime, au cântat neîncetat până la finalul meciului, încercând să își conducă echipa spre victorie. Unii dintre ei au fost nevoiți să privească meciul și de pe marginea terenului pentru că în tribună nu mai era nici un loc liber.

Pentru CS Șirna Varanița a fost un meci istoric, fiind prima echipă a comunei care a reușit vreodată să ajungă într-o finală. CSO Boldești-Scăeni și-a respectat statutul de favorită atacând poarta adversă încă din primul minut. CS Șirna a rezistat o jumătate de repriză, până când defensiva a cedat iar boldeștenii au deschis scorul. Boldeștenii au continuat evoluția foarte bună, formația din Șirna neavând posibilitatea de a pune în pericol poarta apărată de Ionuț Marinică. Toate emoțiile au fost risipite în minutul 67' când Alexandru Moise a înscris golul de 2-0. Fără să mai forțeze boldeștenii au obținut un penalty, transformat de Andrei Paraschivoiu în minutul 82'. Scorul final a fost stabilit de Ilie Adrian în minutul 87', CSO Boldești-Scăeni câștigând finala cu 4-0. Trebuie menționat și faptul că suprafața de joc a terenului a fost impecabilă, probabil una dintre cele mai bune din județ, semn că cei responsabili se ocupă cu mare atenție de îngrijirea gazonului. 

După meci jucătorii ambelor echipe au mers să salute fanii veniți să îi susțină, apoi la festivitate de premiere ambele echipe su primit medalii și un trofeu atât pentru câștigători cât și pentru echipa de pe locul 2.

 

Felix Precup