După un weekend plin de handbal, CS Câmpina a obținut locul 3 la turneul semifinal și calificarea în faza finală a Campionatului Național.

Sport (Categoria articolului)

 

Sală plină și susținere de excepție: așa a arătat acest weekend la Câmpina, unde s-a desfășurat Grupa B din faza semifinală a Campionatului Național de handbal, Junioare IV.

Tinerele handbaliste antrenate de Daniel Vasile s-au luptat pentru a doua calificare consecutivă în faza finală a campionatului național, acolo unde anul trecut au obținut clasarea pe locul 11. În grupa în care a fost repartizată, CS Câmpina s-a luptat cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Drobeta Turnu Severin și CSS Târgoviște.

Prima zi a competiției a început foarte bine pentru câmpinence, care au câștigat primul meci, disputat în compania celor de la CSS Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 24-12. Atracția zilei a fost însă partida cu CSS Chimia Râmnicu Vâlcea, vicecampioana națională la această categorie de vârstă. Într-o partidă în care marginea terenului a fost neîncăpătoare pentru spectatori, CS Câmpina a jucat onorabil, reușind în unele momente chiar să conducă pe tabelă, însă la final fetele de la Râmnicu Vâlcea au arătat de ce sunt vicecampioane naționale, reușind să revină și să câștige cu scorul de 29-23.

Duminică dimineață câmpinencele au obținut calificarea după ce au învins categoric pe CSS Târgoviște cu 29-19. Jucătoarele s-au deplasat apoi la Ploiești unde au câștigat finala mică a competiției cu 29-22 în fața adversarelor de la CSS Craiova.

 

Felix Precup