CS Câmpina a doua victorie din acest sezon. Sportul Câmpina debut cu succes în Superliga B1. Meciuri în deplasare pentru celelalte două echipe

Sport (Categoria articolului)

CSL Vărbilău - CS Câmpina

CS Câmpina a întâlnit în deplasare pe CSL Vărbilău, formație cunoscută foarte bine de câmpineni mai ales pentru că recent cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical. Ca la precedentele întâlniri CS Câmpina s-a impus cu un scor confortabil, elevii lui Claudiu Dumitrescu reușind să marcheze de 4 ori. Pentru CS Câmpina au marcat: Mugurel Dedu, Gabriel Vasilescu, Șchiopu și Augustin Manole. La finalul celor 90 de minute de joc CS Câmpina s-a impus cu 4-1 și își păstrează poziția de lider al Ligii A Prahova.

 

Viitorul Provița de Sus - Sportul Câmpina

Retrogradată sezonul trecut din Superliga B, Sportul Câmpina s-a reîntors în Superliga B1 unde a fost repartizată în seria Nord.

Partida dintre cele două formații poate concura fără probleme cu jocul dintre FC Muscelul și Gloria Vâlcănești, mai ales din punct de vedere al dramatismului, dar și al fotbalului de calitate jucat.

Gazdele au deschis scorul, apoi la doar câteva minute au primit un penalty, pe care portarul câmpinenilor a reușit să îl pareze. Cu doar câteva minute înainte de pauză câmpinenii egalează prin Negreanu.

Repriza a doua a început cu un nou penalty discutabil dictat de arbitru în favoarea gazdelor. De această dată portarul S.Petre nu a mai putut face nimic și formația din Provița a trecut din nou în avantaj. Lucurile păreau să meargă din ce în ce mai rău pentru Sportul Câmpina, care a rămas în 10 oameni după ce Negreanu a fost sancționat cu cartonaș roșu. Deși rămași în inferioritate numerică, câmpinenii au găsit resursele necesare și au reușit să întoarcă scorul grație golurilor marcate de Dogaru și G.Radu. Sportul Câmpina s-a impus astfel cu 4-3.

Tot în această etapă s-a disputat un meci foarte spectaculos între FC Muscelul Câmpina și Gloria Vâlcănești. Puteti afla mai multe despre această partidă, vizitând site-ul Câmpineanul.ro, dar și pagina noastră de Facebook unde puteți urmări un rezumat video cu cele mai importante momente ale partidei.

 

Programul echipelor câmpinene:

 

Marți 29.08.2023 ora 18:00 Liga A Prahova, etapa 3:

CS Câmpina - CSO Comarnic (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 03.09.2023 Superliga B1 seria Nord, etapa 2:

Sportul Câmpina - Viitorul Țipărești (Stadion "Rafinăria Steaua Română"; Câmpina)

 

Duminică 03.09.2023 Superliga B1 seria Nord, etapa 2:

CS Șotrile - FC Muscelul Câmpina

 

 

Felix Precup