Jucătorii și staff-ul de la HM Junior Câmpina au sărbătorit câștigarea Campionatului Județean U19 la ultimul meci pe teren propriu din acest sezon.

Sport (Categoria articolului)

 

HM Junior Câmpina a întâlnit în ultima etapă pe terenul Sintetic Petrol, pe Savi Sport, într-un meci ce s-a dovedit a fi o adevărată sărbătoare atât pe teren cât și în tribune.

Meciul s-a terminat cu scorul de 11-0, un rezultat rar întâlnit în meciurile de fotbal. Tot creditul revine jucătorilor câmpineni care și-au propus să ofere un spectacol fotbalistic. Pe parcursul jocului antrenorul Daniel Hagianu a avut grijă să folosească prin rotație tot lotul disponibil oferindu-le astfel tuturor jucătorilor care au contribuit la câștigarea titlulu, care este de asemenea cel de-al doilea titlu consecutiv, posibilitatea să joace. Spre finalul meciului un grup de suporteri care fac primii pași în lumea "ultra" au aprins fumigene în culorile clubului. Desigur este un drum greu însă merită susținuți mai ales că în prezent în Câmpina cam lipseste ideea de pasiune și suport necondiționat pentru echipele locale, mai ales la echipele de seniori.

După meci jucătorii și staff-ul și-au primit medaliile de campioni acordate de AJF Prahova și titlul de campioni județeni. Au urmat apoi minute bune de bucurie a jucătorilor și poze cu familia, prietenii și susținătorii.

Pentru clubul câmpinean urmează o scurtă pauză de odihnă apoi încep pregătirile pentru următorul sezon din Campionatul Național U19.

 

Felix Precup