Imagini inedite de la un amical disputat pe terenul sintetic “Petrol” din Câmpina. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Fanii de la CSO Teleajenul Vălenii de Munte și CSO Comarnic au oferit un moment inedit la un meci amical disputat duminica trecută la Câmpina. 

După cum ne-am obișnuit, în perioada de iarnă terenul sintetic de la Căminele Petrol este la mare căutare printre echipele din județ și din împrejurimi, tocmai datorită suprafeței de joc care permite practicarea fotbalului, indiferent de condițiile meteo. Terenul din Câmpina a fost ales și de CSO Teleajenul Vălenii de Munte și CSO Comarnic, pentru un meci de pregătire. 

Fanii celor două echipe au oferit și un moment inedit. Suporterii veniți de la Vălenii de Munte, au pregătit o surpriză pentru suporterii comărniceni. Aceștia au adus un steag alb-albastru, culorile clubului CSO Comarnic, pe care l-au făcut cadou suporterilor adverși, în semn de respect. Acesta a fost un gest mai rar întâlnit pe stadioanele din România pe care mai degrabă suntem obișnuiți cu scandaluri și incidente și între grupurile de suporteri adverse. Suporterii din Comarnic și Vălenii de Munte, două orașe în care fotbalul a devenit un fenomen social, au demonstrat că pe stadioanele din România poate fi loc și de respect între rivali. 

Pe teren, spectacolul a fost pe măsură, ambele echipe practicând un joc deschis, ofensiv, care a produs multe faze de poartă. Cele două echipe au câștigat câte o repriză. CSO Comarnic a deschis scorul în prima repriză prin Vasile Lupei. CSO Teleajenul Vălenii de Munte a revenit în joc în partea secundă grație execuției lui Cosmin Munteanu, astfel la finalul celor 90 de minute CSO Teleajenul și CSO Comarnic au terminat meciul la egalitate cu scorul 1-1.

 

Felix Precup