Superliga B1, seria Nord, etapa 16: Sportul Câmpina - AS Voința Adunați 2-1

Sport (Categoria articolului)

 

 

De la reluarea competițiilor oficiale, Sportul Câmpina este “campioană” la numărul de spectatori, duminică aproximativ 300 de oameni aflându-se în tribune pentru confruntarea cu Voința Adunați. La ora disputării partidei cele două adversare se aflau la egalitate de puncte.

Prima repriză a aparținut oaspeților, pe fondul unui joc mai puțin reușit al câmpinenilor, iar datorită presiunii clasamentului jocul a fost mai puțin spectaculos, ambele echipe luptându-se pentru posesia balonului. Lucian Nedelcu a reușit să deschidă scorul în minutul 24’ acesta fiind de altfel singurul gol al reprizei, în mare parte datorită portarului Dragoș Jilavu, care a avut câteva intervenții bune în fața atacanților câmpineni.

Sportul Câmpina a început mult mai bine actul secund, la scurt timp după reluarea jocului, Coman are un șut superb direct la vinclu. Partida părea să se îndrepte către un rezultat de egalitate, însă în minutul 89’ Țigănuș găsește o pasă foarte bună, la capătul căreia veteranul Vasile Corneanu a preluat mingea bine, driblându-l pe portar și marcând golul victoriei. Sportul Câmpina s-a impus cu 2-1, victoria fiind dedicată lui George Radu, care și-a serbat ziua de naștere.

 

Felix Precup