Banchetul de final de sezon al Ligii Muscelului. Câștigătorii au primit trofeul, iar cei mai buni jucători au fost premiați.

Sport (Categoria articolului)

La finalul fiecărui sezon, câștigătorii sunt premiați la petrecerea care marchează faptul că jucătorii au dus la bun sfârșit încă un sezon. După un an dificil pentru toate echipele, la final atât jucătorii cât și staff-ul din comunitatea Ligii Muscelului, au putut petrece fără grijă.

Câștigătorii au avut momentul lor special ca de fiecare dată, conform tradiției, aceștia primesc trofeul și medaliile la banchetul de final. Ceremonia de premiere a fost oficiată de Marius Vișan, președintele echipei CSO Tricolorul Breaza, care a înmânat medaliile și trofeul campionilor de la Energia Breaza.

Au fost premiați și jucătorii care au reușit performanțe individuale notabile în acest sezon:

·       Florin Motoroiu (Energia Breaza) a fost golgheterul campionatului cu 37 de reușite

·       Șerban Remus (Real) a fost desemnat cel mai bun portar

·       Cel mai bun veteran Stelică Pantaia (Confind)

·       Premiul pentru cel mai bun jucător al campionatului a fost câștigat de Berbec Viorel, (Portocala Mecanică)

Evenimentul a fost prezentat de Ionel Luțan, ziarist și realizator de emisiuni sportive. De asemenea la ceremonia de premiere, nu doar câștigătorii au fost în prim plan. Jucătorii de la celelalte echipe și arbitrii au primit medalii și diplome de participare. După premiere cei prezenti au petrecut cum se cuvine.