Superliga B1 Prahova: AS Voința Adunați - FC Muscelul Câmpina 

Sport (Categoria articolului)

 

În ziua de Florii FC Muscelul Câmpina s-a deplasat până la Adunați, acolo unde, anul trecut, tot în Duminica Floriilor reușiseră să se impună cu 3-0. 

De această dată, câmpinenii nu au mai avut o evoluție la fel de bună ca ultima dată, FC Muscelul Câmpina jucând unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Câmpinenii au acuzat arbitrajul foarte permisiv cu intrările gazdelor, dar și faptul că înainte de meci nu li s-a pus la dispoziție vestiarul. 

Voința Adunați a jucat mult mai bine, practicând un pressing agresiv ce nu le-a permis adversarilor să își pună în practică jocul de pase. Gazdele au început în forță, obținând rapid un penalty, pe care însă l-au ratat, pentru ca în minutul 36’ Valentin Udrea să deschidă scorul. Înainte de pauză Andrei Istrati a marcat pentru FC Muscel Câmpina, restabilind egalitatea. 

Repriza a doua a fost controlată complet de gazde. Mai întâi Bogdan Negotei i-a adus în avantaj pe cei de la Adunați, cu o execuție superbă de la distanță, în minutul 52’. Au urmat alte două goluri marcate de gazde, în minutul Liviu Pință a făcut 3-1, iar scorul final, 4-1 a fost stabilit de Lucian Nedelcu în minutul 72’ din penalty. 

 

Felix Precup