Doar FC Muscelul Câmpina a câștigat în acest weekend de fotbal județean.

Sport (Categoria articolului)

FC Muscelul Câmpina - Voința Adunați

FC Muscelul Câmpina a bifat a doua victorie din acest sezon în fața unui adversar dificil, ce s-a întărit în această vară cu mulți jucători din eșaloane superioare ale fotbalului prahovean.

Câmpinenii au fost cei care au avut prima mare ocazie a meciului, însă portarul oaspeților a reușit o intervenție spectaculoasă reușind să devieze in extremis mingea în bară. FC Muscelul a continuat să atace, reușind în minutul 27' să deschidă scorul prin Constantin Cordonas.

Repriza a doua s-a disputat într-o atmosferă tensionată, mai ales datorită oaspeților care au acuzat un penalty la scorul de 1-0 și au început să protesteze vehement, acuzând de asemenea ca la primul gol, un jucător de la Muscelul Câmpina ar fi preluat mingea cu mâna. Câmpineni au continuat să joace ignorând atitudinea provocatoare a adversarilor, iar golul de 2-0 a venit în urma unei curse superbe reușite de ucraineanul Stas Liubymov, care a pasat perfect pentru Adrian Cadafaru acesta din urmă trimițând mingea în poartă.

FC Muscelul Câmpina s-a impus cu 2-0 reușind a doua victorie din acest sezon.

 

CS Câmpina - AFC Brebu

Echipa de seniori a Clubului Sportiv Câmpina este urmată de ghinion, pe lângă lipsa rezultatelor favorabile, în primele 10 minute ale partidei cu AFC Brebu, Mugurel Dedu s-a accidentat și a fost nevoit să părăsească terenul. Cel mai probabil căpitanul câmpinenilor va lipsi o perioadă din lotul echipei, dat fiind faptul că a fost vorba despre o accidentare la gleznă.

Pe lângă accidentarea nefericită din startul partidei, jocul nu a oferit prea multe momente notabile. S-a jucat un fotbal puțin ofertant pentru public, cu multe intrări dure și puține faze de poartă. AFC Brebu a avut un gol anulat pe motiv de offside în minutul 60'. Singurul jucător ce s-a putut remarca din tabăra câmpineană a fost portarul Ștefan Cord, care a avut mai multe intervenții bune, reușind chiar în minutul 90+3 să pareze o lovitură liberă bine executată, evitând astfel un gol la chiar ultima fază a partidei.

 

Sportul Câmpina - CS Cornu 2

Sportul Câmpina a trebuit să se recunoască învinsă la finele unui joc destul de spectaculos. S-au marcat 4 goluri, însă din nefericire pentru câmpineni 3 dintre acestea au fost marcate de formația oaspete.

Sportul Câmpina a fost învinsă cu 1-3 și a ratat astfel ocazia de a urca pe locul 2 în seria Nord a Superligii B1 Prahova. Câmpinenii ocupă la finele acestei etape locul 9 cu 8 puncte acumulate, la o distanță de 7 puncte față de liderul Viitorul Cosminele.

 

Programul etapei viitoare:

 

Duminică 08.10.2023 Superliga B1 seria Nord, etapa 7:

CS Caraimanul Bușteni - FC Muscelul Câmpina (Stadion "Caraimanul"; Bușteni)

 

Sâmbătă 07.10.2023 ora 17:00 Liga A Prahova, etapa 10:

CS Unirea Urlați - CS Câmpina (Stadion "Unirea"; Urlați)

 

Duminică 08.10.2023 Superliga B1 seria Nord, etapa 7:

Tineretul Poienarii Burchii - Sportul Câmpina (Stadion Poienarii Rali)

 

Felix Precup