Noua sală de fitness Nova Fit, un proiect ambițios pentru orașul Câmpina.

Sport (Categoria articolului)

 

 

În incinta complexului comercial “Fibec” săptămâna aceasta a avut loc inaugurarea unei noi săli de fitness. Nova Fit le propune câmpinenilor practicarea sportului într-un mediu primitor și modern, cu echipamente moderne și antrenori pe măsură.

 

Program de la ora 07:00 până la ora 23:00

Un mare avantaj pentru câmpinenii ce doresc să îmbine sportul cu viața cotidiană, este programul de funcționare al sălii, deoarece aceștia se pot bucura de un program prelungit, astfel încât chiar și după o zi lungă de muncă să își permită să nu sară peste antrenamente. 

 

Aparate de fitness moderne, instructori, vestiare și prețuri avantajoase

În cadrul sălii de fitness Nova Fit, iubitorii sportului vor găsi o gamă variată de aparate la care vor putea exersa alături de instructori cu o vastă experiența în antrenarea și menținerea unui corp tonifiat și sănătos. Majoritatea aparatelor puse la dispoziția câmpinenilor sunt produse de TehnoGym, o firmă producătoare de echipamente de fitness și wellness, cunoscută la nivel mondial pentru calitatea superioară a echipamentelor vândute. Pe lângă toate dotările necesare, sala Nova Fit dispune și de mai multe spații de vestiar, unde clienții se pot echipa pentru antrenamente și își vor putea păstra în siguranță bunurile personale pe perioada antrenamentelor. 

Chiar dacă Nova Fit se bucură de cele mai moderne echipamente, proprietarii încearcă să mențină prețurile la un nivel acceptabil pentru toate buzunarele, astfel prețul unui abonament începe de la 200 de lei/lună. 

 

Câmpinenii au putut vizita Nova Fit înainte de deschiderea oficială, în cadrul unui eveniment de prezentare al sălii

Marți 02.04.2024, de la ora 19:30 câmpinenii au putut vizita noua sală de sport din oraș, chiar înainte de deschiderea oficială. Vizitatorii au fost întâmpinați de organizatori cu “un pahar” de prosecco, cocktail-uri, dar și delicii culinare, iar atmosfera de party a fost întreținută de DJ Prafu. După o petrecere pe cinste, câmpinenii sunt așteptați începând de Vineri, 05 Aprilie, pentru a începe călătoria către un stil de viață sănătos și un corp de invidiat.

 

Felix Precup