Mândria de a fi român. Ediție specială cu sportivi din Câmpina care au reprezentat România în competiții internaționale

25' (Categoria articolului)

Ediția din această săptămână a emisiunii 25’ este una cu totul specială. Astăzi, la 25 sărbătorim Ziua Națională a României. 

Cele mai potrivite persoane care pot vorbi despre mândria de a fi român sunt cu siguranță sportivii, care deși au cunoscut toate lipsurile și dificultățile din România, au ales să-și reprezinte țara cu demnitate în lumea întreagă. Această ediție a emisiunii 25’ este dedicată sportivilor și antrenorilor din Câmpina care au reprezentat România la diferite competiții internaționale în anul 2023. Andreea Lungu, Paula Rosenauer, Mihaela Marin, Karina Chițu, Daniel Hagianu și Liviu Dochia, ne vorbesc despre mândria, onoarea, privilegiul, dar și despre emoțiile pe care le simt când poartă cu cinste tricolorul prin toată lumea, reușind performanțe cu care toți românii se pot mândri. 

 

Ghidați de dragostea pentru România și pasiunea pentru sport toți invitații emisiunii de astăzi și nu numai ei, doresc să poarte și pe viitor drapelul României pe cele mai înalte culmi ale sportului de performanță și să devină modele de urmat pentru toți românii care își doresc să reușească lucruri cât mai mărețe.