Transilvania Brașov a câștigat turneul de handbal din cadrul Câmpina Artelor și Sporturilor. CS Câmpina a terminat pe locul doi.

Sport (Categoria articolului)

Ultima competiție sportivă din cadrul festivalului Câmpina Artelor și Sportului s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" și a avut în prim plan handbalul. La această competiție, alături de clubul gazdă, CS Câmpina au mai participat ACS Transilvania Brașov și CSM Ploiești. 

Câștigătoarele turneului au fost junioarele de la ACS Transilvania Brașov, care au reușit să se impună în ambele meciuri disputate la Câmpina. În prima partidă brașovencele au învins pe CS Câmpina cu 28-17, apoi în ultima partidă au învins pe CSM Ploiești cu 26-15, câștigând astfel turneul.

CS Câmpina a terminat turneul pe locul 2, reușind să învingă pe CSM Ploiești, echipa ce a terminat pe locul 3, cu 26-17.

La final toate jucătoarele au fost premiate și primit și deja celebrele pachete oferite de Primăria Municipiului Câmpina. Curios este faptul că primarul municipiului, Alin Moldoveanu, care pe tot parcursul lunii a participat la toate evenimentele sportive, sperând să mai câștige ceva simpatizanți din rândul iubitorilor sporturilor, a lipsit de la acest eveniment.

 

Felix Precup