În etapa 6 din Liga Muscel mai mulți jucători au făcut meciuri de excepție. Nu au lipsit nici rezultatele surpriză și meciurile echilibrate.

Sport (Categoria articolului)

 

Confind – Energia Breaza

Energia Breaza pare din ce în ce mai departe de apărarea titlului câștigat iarna trecută, după un început slab de campionat. Seria evoluțiilor nereușite a continuat și în această etapă împotriva celor de la Confind. După mai multe meciuri cu ghinion, pierdute la un singur gol diferență, Confind a reușit să spargă gheața învingând tocmai echipa campioană. Victoria outsiderilor se datorează în mare parte lui Pătrașcu, care a marcat 3 din cele 4 goluri ale echipei sale. Pentru Confind a mai marcat și Fătu, în timp ce Energia a înscris o singură dată, pe final, prin Dobre.

Portocala Mecanică – Winchester

Vicecampionii sezonului trecut au trimis mingea în plasa porții adverse de 10 ori, însă jumăate din golurile portcaliilor se datorează unui singur jucător. Neacșu a reprezentat un adevărat pericol pentru defensiva adversă, care nu a găsit nicio soluție să îl oprească pe jucătorul portocaliilor. Nici coechipierul său, Bucătaru, nu s-a lăsat mai prejos, acesta reușind de asemenea un hattrick. Pe lângă cei doi și-au mai facut loc pe lista marcatorilor Motoroiu și Tuțica. Winchester nu a reușit să dea o replică pe măsură, fiind conduși pe tot parcursul meciului și reușind să înscrie doar de 4 ori. După o victorie categorică cu 10-4, Portocala se pregătește de înfruntarea cu Team Green, echipă cu care merge cap la cap în clasament. Singura veste neplăcută pentru portocalii este că nu se vor putea baza pe L.Talangă după ce acesta a primit cartonaș roșu.

Black Vipers – Team Green

Liderul la zi al ligii, Team Green, a întâlnit un adversar facil din subsolul clasamentului, care însă nu a cedat ușor. După un început foarte echilibrat, în care cei de la Black Vipers dădeau impresia că pot obține un rezultat pozitiv, „verzii” au trecut la controlul jocului și au obținut un avantaj decisiv pe care l-au păstrat până la finalul celor 80 de minute de joc. Team Green s-a impus cu 7-2 și urmează să joace în ultima etapă a turului cu Portocala Mecanică, ocupanta locului secund.

Real – Foresta Brebu

Real a scăpat dintr-o situație dificilă, fiind nevoită să joace cu multe absențe în lot împotriva echipei care se află în cea mai bună formă în momentul de față. În prima repriză au lipsit golurile și nu am putut consemna ca eveniment important decât cartonașul roșu acordat lui Tănase, jucător de la Foresta Brebu. Meciul s-a aprins după pauză, Real deschizând scorul prin căpitanul Laurențiu Albu. Brebenii au revenit însă, reușind să egaleze rapid prin Stoica. Real a trecut din nou la conducere, însă finalul a aparținut celor de la Foresta, care mai întai au ratat un penalty, apoi au reușit egalarea. Partida s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2, un egal echitabil pentru Real, dar dezamăgitor pentru brebeni.

 

Clasamentul după 6 etape:

1.    Team Green – 13 pct; GA: 18-10

2.    Portocala Mecanică – 13 pct; GA: 28-21

3.    Foresta Brebu – 12 pct; GA: 16-14

4.    Real – 10 pct; GA: 32-12

5.    Confin – 6 pct; GA: 14-14

6.    Energia Breaza – 6 pct; GA: 24-31

7.    Black Vipers – 6 pct; GA: 17-43

8.    Winchester – 3 pct; GA: 19-33

 

      Felix Precup

 

 

 

 

F