Vicecampioana Energia Breaza nu se regăsește în acest început de sezon. Portocala Mecanică continuă seria de victorii în Liga Muscel.

Sport (Categoria articolului)

Liga Muscel la minifotbal a continuat cu etapa numărul 4, începută cu meciul dintre Portocala Mecanică și Black Vipers. Portocala își continuă parcursul fără greșeală din acest început de sezon și obține o nouă victorie, astfel rămâne singura echipă cu maximum de puncte. Începutul în forță le-a permis portocaliilor să controleze meciul fără să aibă emoții până la fluierul final. Liderii au marcat 4 goluri rapid în prima jumătate a primei reprize, lucru care le-a permis să scadă puțin ritmul de joc pentru a își putea păstra resursele fizice pentru derby-ul cu Real din etapa următoare. Tot în prima repriză, Black Vipers au reușit să marcheze de 3 ori și păreau că pot reveni în meci, însă nu au fost de ajuns pentru a obține puncte din acest meci pe care l-au pierdut în final cu scorul de 7-3.

În meciurile diputate săptămâna trecută, în paralel pe cele două terenuri ale bazei Soceram, Foresta Brebu a spart gheața după mai multe meciuri spectaculoase pierdute la limită. Foresta a reușit prima victorie și în același timp primele puncte din acest sezon împotriva celor de la Confind. Partida s-a terminat cu o diferență mai mare de scor pentru jucătorii din Brebu, chiar dacă la pauză conduceau doar cu 1-0. Jocul s-a dezghețat în partea secundă când  Foresta a mai marcat de 4 ori iar Confind a reușit golul de onoare. În final s-a înregistrat scorul de 5-1 în favoarea Forestei Brebu.

Pe terenul alăturat favoriții principali la câștigarea titlului, au învins clar și fără probleme pe Winchester contrar meciului disputat pe terenul din vecinătate de Foresta Brebu. Real a rezolvat meciul încă de la pauză când conduceau deja cu 5-0. Winchester au punctat de două ori în repriza secundă, însă au fost nevoiți să repună mingea de la jumătatea terenului de încă 3 ori. Astfel Real s-a impus în fața celor de la Winchester cu 8-2.

În meciul de final al etapei Team Green arată că poate fi o candidată la titlu în acestă ediție de campionat. Cu o echipă solidă și bine organizată „verzii” sunt doar la 5 puncte de primul loc, și încă este timp suficient pentru a recupera punctele. Înt-un meci echilibrat Energia Breaza a cedat cu scorul 3-2 în fața „verzilor”. Chiar dacă s-au clasat pe locul secund în sezonul precedent, Energia nu are deloc un început bun de campionat. Considerați printre favoriți, brezenii se află deja la 6 puncte de primul loc, iar șansele de a deveni ceea de a două echipă care câstigă mai mult de un titlu de campioană devin din ce în ce mai mici, chiar dacă, precum și în cazul celorlalte echipe, mai sunt multe meciuri de jucat și multe oportunități de recuperare a punctelor.

A fost din nou etapă cu un număr mare de goluri marcate. S-a înscris de 31 de ori în meciurile diputate în această săptămână, păstrând astfel media de peste 30 de reușite pe etapă. S-au acordat şi 2 sancțiuni disciplinare, doar catonașe galbene. Clasamentul la zi din Liga Muscel arată astfel:

1.    Portocala Mecanică – 12 puncte, GA: 25-9

2.    Real – 10 puncte, GA: 22-7

3.    Team Green – 7 puncte, GA: 15-16

4.    Energia Breaza – 6 puncte, GA: 19-17

5.    Black Vipers – 4 puncte, GA: 11-21

6.    Foresta Brebu – 3 puncte, GA: 15-16

7.    Confind – 2 puncte, GA; 8-15

8.    Winchester – 1 punct, GA: 11-27