Echipele de baschet masculin și feminin ale Clubului Sportiv Câmpina participă în acest weekend la turneul de la Valea Călugărească

Sport (Categoria articolului)

Campionatul Județean de Baschet revine la Valea Călugărească pentru turneul cu numărul 8 al acestui sezon. Competiția se va desfășura în perioada 18-19 Martie 2023, în sala de sport din Valea Călugărească.

CS Câmpina va disputa două meciuri, la feminin și masculin, împotriva celor de la Solaris. Echipa de baschet masculin a celor de la Solaris este nou înscrisă în Campionatul Județean, începând cu turneul din acest weekend. Există vești bune pentru iubitorii de baschet care vor să urmărească meciurile câmpinenilor, fără să se deplaseze până la Valea Călugărească, deoarece vor putea urmări meciul online. Toate partidele de la Turneul Nr.8 vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook "Asociația Municipală de Baschet Ploiești".

Meciurile dintre CS Câmpina și Solaris sunt programate pentru 18 Martie 2023 astfel:

De la ora 10.30 va juca echipa de fete, condusă de Liviu Dochia, iar de la ora 12:00, echipa de băieți, antrennată de Cristina Potgieter.

Menționăm că echipa de băieți a CS Câmpina se află pe locul 2 în Campionatul Județean de Baschet, cu 15 puncte acumulate.

 

Felix Precup