Eveniment sportiv de excepție la Câmpina. Seniorii de la Rapid București vor juca un amical în compania Comunității Ligii Muscel.

Sport (Categoria articolului)

După foarte mult timp o echipă de mare tradiție din fotbalul românesc vine la Câmpina. Nu este vorba de o formație de juniori republicani sau echipe de tineret. Este vorba despre jucători care au făcut istorie la cel mai înalt nivel al fotbalului din România.

Sâmbătă iubitorii fotbalului din Câmpina vor putea revedea jucători care au îmbrăcat tricoul echipei FC Rapid București în perioada anilor ‘90-2000. Pe sinteticul de la Petrol vor intra nume precum: Vasile Maftei, Ovidiu Herea, Daniel Chiriță, Mugur Bolohan, Mugurel Buga, Alex Ioniță și mulți alți fotbaliști care au îmbrăcat tricoul legendarei formații din Giulești. Grupul, reunit sub numele "Rapid Old Boys" va întâlni o selecționată formată din jucători din comunitatea Ligii Muscel de minifotbal.

Nu vor lipsi nici numele importante din fotbalul local. Probabil unul dintre cei mai reputați antrenori din Câmpina, Mircea Hagianu, va sta pe banca seniorilor câmpineni. De asemenea, organizatorii au aranjat un moment frumos și astfel Mugurel Dedu, în prezent antrenor secund la CS Câmpina, va îmbrăca tricoul celor de la Rapid în acest meci demonstrativ, îndeplinindu și astfel visul de a îmbrăca măcar o dată tricoul echipei sale iubite.

Accesul la acest eveniment este gratuit, însă prioritate în micuța tribună care probabil va fi neîcăpătoare pentru publicul numeros, o au cei care dețin o invitație sub formă de ticket gratuit din partea organizatorilor.

 

Felix Precup