CS Câmpina și-a luat revanșa după înfrângerea drastică din weekend.

Sport (Categoria articolului)

 

La doar 3 zile după înfrângerea la scor în fața celor de la CSO Boldești-Scăeni, elevii lui Claudiu Dumitrescu au efectuat o deplasare până la Cocorăștii Colț, unde au întâlnit câștigătoarea sezonului trecut din Superliga B.

Elevii lui Claudiu Dumitrescu au început în forță, amenințând poarta gazdelor încă din primele minute. Defensiva echipei din Cocorăștii Colț a rezistat până în minutul 24' când Mugurel Dedu a deschis scorul. Doar 4 minute mai târziu Vasilescu a marcat golul 2. Până în pauză câmpinenii au mai marcat odată tot prin Gabriel Vasilescu în minutul 44'.

Recitalul oaspeților a continuat și în repriza a doua, Dedu a marcat din nou în minutul 50', apoi în minutul 54' Vasilescu a realizat hattrick-ul. Bobeică, în minutul 58' și Badea, în minutul 74' și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, stabilind scorul final 7-2 pentru CS Câmpina.

Mâine, CS Câmpina va juca din nou. De această dată va întâlni pe Progresul Drăgănești, echipă ce a "fuzionat" cu ACS Triumf Poiana Câmpina pentru a obține un loc în Liga A Prahova.

 

Programul etapei următoare:

 

Sâmbătă 16.09.2023 ora 11:00 Liga A Prahova etapa 7:

CS Câmpina - Progresul Drăgănești (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 17.09.2023 ora 13:30 Superliga B1 seria Nord etapa 4:

Sportul Câmpina - CS Caraimanul Bușteni (Stadion "Rafinăria Steaua Română"; Câmpina)

 

Sâmbătă 16.09.2023 ora 17:00 Superliga B1 seria Nord etapa 4:

FC Muscel Câmpina - Viitorul Provița de Sus (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Felix Precup