Amical de lux pentru HM Junior Câmpina. Echipa U19 a găzduit pe Terenul Sintetic Petrol pe Dinamo București

Sport (Categoria articolului)

 

Un prim test pentru acest sezon i-a pus pe campionii județeni la categoria U19 față în față cu o echipă de vârstă similiară de la Dinamo București. Nu doar că antrenorul Daniel Hagianu a putut să testeze nivelul echipei în fața unor adversari care evoluează în Campionatul Național, dar a avut și ocazia să vadă la treabă jucătorii nou veniți la echipă în această perioadă de transferuri.

În fața unui public destul de numeros pentru o partidă amicală, cele două formații au oferit un joc cursiv, fără prea multe faulturi și cu multe pase de calitate. Ocaziile mai mari în prima repriză le-au avut dinamoviștii, însă portarul celor de la HM a ieșit în evidență cu niște parade foarte bune.

În repriza secundă dinamoviștii au ridicat nivelul de joc, practicând un presing agresiv care a încurcat jocul de construcție al celor de HM, astfel jucătorii câmpineni greșind multe pase. Inevitabil a venit și golul dinamoviștilor. Cei de la HM au încercat să dea replica rapid, ratând însă două ocazii mari de a egala. Cei de la Dinamo au izbutit să marcheze și golul secund, apoi pe final de meci, tot bucureștenii au înscris, scorul final de 3-0 fiind stabilit cu un șut plasat de la distanță, care s-a "oprit" direct în vinclul porții.

Antrenorul celor de la HM Junior Câmpina, Daniel Hagianu a folosit prin rotație tot lotul disponibil. Mai mulți jucători noi, transferați în această vară au debutat în tricoul celor de la HM. Debutul care a atras însă atenția tuturor a fost cel al lui Albert Dumitrescu, fiul antrenorului de la CS Câmpina, Claudiu Dumitrescu. Acest transfer pare să transmită că cele două cluburi au îngropat într-un final "securea războiului" și pot colabora pentru viitorul fotbalului din Câmpina.

 

Felix Precup