Câmpina va găzdui în acest weekend Turneul 8 din cadrul Campionatului Regional de Baschet. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Câmpinenii sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala de Sport a Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” pentru două zile pline de baschet de calitate.

În perioada 13-14 Ianuarie 2024, cele mai bune echipe de juniori din zona: Argeș - Dâmbovița - Giurgiu - Prahova, se vor duela pe parchetul sălii de la “Grigorescu”, oferind spectatorilor ocazia de a urmări peste 8 ore de baschet pe zi. Ca la orice turneu din Campionatul Regional, echipele promit un spectacol total cu meciuri antrenante, de bună calitate. 

Câmpinenii vor avea în sfârșit ocazia de a le vedea în acțiune pe jucătoarele antrenate de Liviu Dochia, într-un meci oficial jucat pe teren propriu, după ce mai tot anul 2023 au jucat meciuri doar în deplasare în cadrul Campionatului Național. Tot în cadrul acestui turneu vor evolua și băieții antrenați de Cristina Potgieter, neînvinși în această ediție a Campionatului Regional. Cele două reprezentative ale Clubului Sportiv Câmpina vor juca 4 meciuri în acest final de săptămână, băieții se vor duela cu Solaris Ploiești și CS Valea Călugărească, iar fetele se vor întâlni cu BED Baschet și CS Valea Călugărească. 

Cu două zile ce promit un spectacol de calitate, câmpinenii iubitori ai sportului nu au “nici o scuză” care să le motiveze absența de la Sala Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” în acest weekend. Pe lângă spectacolul pe care îl pot urmări, aceștia sunt așteptați și pentru a încuraja cele două reprezentative ale CS Câmpina.

 

Programul meciurilor disputate de CS Câmpina în acest weekend:

 

Sâmbătă 13.01.2024; ora 11:00: 

BED Baschet - CS Câmpina (U15 Feminin)

 

Sâmbătă 13.01.2024; ora 14:30: 

CS Câmpina - Solaris Ploiești (U16 Masculin)

 

Duminică 14.01.2024; ora 14:30:

CS Valea Călugărească - CS Câmpina (U15 Feminin)

 

Duminică 14.01.2024; ora 16:00:

CS Valea Călugărească - CS Câmpina (U16 Masculin)

 

Felix Precup