Etapă cu multe goluri în meciurile echipelor câmpinene. Iată cum s-au descurcat echipele din orașul nostru

Sport (Categoria articolului)

Sportul Câmpina - Viitorul Puchenii Mari

După mai bine de o lună fără vreo victorie, Sportul Câmpina a reușit să spargă gheața. A fost o partidă importantă deoarece și adversarii se află într-o criză de formă, aproape de locurile de retrogradare.

La capătul unei dispute modeste din puncte de vedere al calității fotbalului, Sportul Câmpina s-a impus cu 1-0 grație reușitei lui Corneanu din prima repriză. Pentru câmpineni este o victorie importantă având în vedere că atât Carpați MEFIN Sinaia cât și AS Gherghița, adversare directe în lupta pentru evitarea retrogradarii, s-au încurcat în această etapă.

 

ACS Triumf Poiana Câmpina - CSO Băicoi

Poiana Câmpina a primit vizita uneia dintre cele mai bune echipe din acest sezon. Cele două formații au oferit un joc spectaculos cu multe ocazii și multe răsturnări de situație. Vintilă a deschis scorul cu un gol superb, șutând din marginea careului direct în colțul lung al porții. Și după marcarea golului tot câmpienii au fost avut ocaziile mari. Pe final de repriză au avut o bară apoi portarul oaspeților a avut o intervenție spectaculoasă la un șut care se ducea direct spre vinclu, expediat de Alexe. În minutul 45+2 la o greșeala a defensivei câmpineni, CSO Băicoi a reușit egalarea.

În repriza a doua oaspeții au intrat mai bine în joc, în minutul 57' reușind să preia conducerea pe tabela de marcaj. Pentru ca spectacolul să fie complet, poienarii au egalat în minutul 90' prin I.Dumitru. Astfel partida s-a terminat cu scorul de 2-2.

 

FC Muscelul Câmpina - Voința Adunați

Câmpinenii au primit duminică vizita formației din Adunați, formație pe care o bătuse la începutul lunii aprilie cu 3-0. De această dată a fost un meci mult mai dificil pentru FC Muscel chiar dacă au jucat pe teren propriu. O ploaie torențială, care a început la câteva minute după startul partidei a dat bătăi de cap jucătorilor. Dar nu doar ploaia a dat bătăi de cap jucăorilor. Arbitrul central a reușit să scoată din sărite pe toată lumea prin nenumăratele sale greșeli. Tot arbitrul a reușit performanța să împartă cartonașe aproape tutror jucătorilor de pe teren, acordând un total de 14 avertismente (13 galbene și 1 roșu).

Chiar dacă au jucat mai bine în prima repriză, câmpinenii s-au văzut conduși din minutul 21' după golul marcat de Eduard Turek. Câmpinenii reușesc egalarea în minutul 37' după o cursă superbă a lui Sebastian Cârstoiu, care a plecat de la jumătatea terenului driblând mai mulți adversari și încheind faza cu o pasă către Alexandru Epurescu, care trimite mingea în poartă. Din minutul 60' câmpinenii au fost nevoiți să joace cu un om în minus, după ce Cătălin Dinu a primit cartonaș roșu. Scorul final al partidei a fost stabilit de Valentin Urdea cu un gol de "generic", șutând direct în vinclul porții câmpinene. Cei de la FC Muscelul Câmpina nu au mai avut timp să revină și la finalul meciului au trebuit să se recunoască învinși cu 1-2.

 

Atletic United 1906 Ploiești* - CS Câmpina

Echipa municipalității s-a deplasat până la Târgșorul Vechi unde a întâlnit echipa care a luat locul celor de la Atletic United la finalul turului, după ce echipa din Ploiești s-a restras din competiție.

A fost o deplasare dificilă pentru elevii lui Claudiu Dumitrescu, care au pierdut cu scorul de 1-3. Golul de onoare al câmpinenilor a fost marcat de Năstase.

 

Programul etapei următoare:

 

Duminică 04.06.2023, ora 11:00 Liga A Prahova etapa 33:

ACS Triumf Poaiana Câmpina - AFC Brebu (Stadion Poiana Câmpina)

 

Sâmbătă 03.06.2023, ora 11:00 Liga A Prahova etapa 33:

CS Câmpina - CSC Avântul Măneciu (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 04.06.2023, ora 11:00 Superliga B Prahova etapa 32:

CS Scorțeni Bordeni - Sportul Câmpina (Stadion Bordeni)

 

Duminică 04.06.2023, ora 11:00 Liga B Prahova seria Vest etapa 26:

Viitorul Provița de Sus - FC Muscelul Câmpina (Stadion Provița de Sus)