Echipa U16 de baschet a Clubului Sportiv Câmpina a participat la un turneu în Valea Călugărească.

Sport (Categoria articolului)

Formația pregătită de doamna antrenor Cristina Potgieter a participat la Turneul cu Nr.3 de la Valea Călugărească, din cadrul Campionatului Județean Prahova de Baschet. Este vorba de echipa de jucători sub 16 ani de la secția de baschet masculin a Clubului Sportiv Câmpina.

Tinerii sportivi câmpineni au avut o evoluție foarte bună împotriva celor de la MagicWay, un club din Municipiul Ploiești, pe care l-au învins la o diferență de 54 de puncte. CS Câmpina a câștigat în fața celor de la MagicWay Ploiești cu 74-20.

Pentru baschetbaliștii câmpineni urmează un nou turneu luna viitoare. În perioada 10-11 Decembrie iubitorii baschetului se vor putea bucura de două zile pline de acțiune în Sala Colegiului Național Nicolae Grigorescu din Municipiul Câmpina.

Ca la orice sport în perioada turneului fanii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a susține echipele de baschet ale orașului care vor evolua la acest turneu.

 

În meciul contra MagicWay Ploiești, pentru CS Câmpina au marcat:

I.Berger (26 pct), R.Ungureanu (10 pct), E.Cojocaru (9 pct), A.Brezeanu (7 pct), D.Duruian (7 pct), S.Anghel (6 pct), L.Crăciun (3 pct), P.Bogza (2 pct), A.Popa (2 pct)