CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CS Câmpina, final de tur cu înfrângere pentru câmpineni. 

Sport (Categoria articolului)

 

În ultimul meci al anului 2023 CS Câmpina s-a deplasat până la Vălenii de Munte. A fost un meci care a arătat exact diferența dintre un oraș în care chiar se investesc bani în fotbal și un municipiu în care interesul autorităților locale pentru sportul rege este aproape inexistent. 

Orașul Vălenii de Munte a investit mult în sport în ultimii ani, astfel echipa locală se bucură de un buget solid și speră la promovarea în Liga III. Pe lângă situația financiară foarte bună, echipa este susținută și de un grup de suporteri care urmează echipa chiar și în cele mai îndepărtate deplasări, iar pe teren propriu fac o atmosfera pe care ar fi invidioase și unele echipe din divizii superioare, care de multe ori joacă cu stadioanele aproape goale. 

Fanii au fost la înălțime și au primit jucătorii la intrarea pe teren cu un mic spectacol pirotehnic. Meciul a fost ofertant, cu un ritm de joc bun și o primă repriză echilibrată. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 33’. După pauză, CS Câmpina părea să revină în joc, mai ales că în minutul 48’ Bobeică a reușit să restabilească egalitatea. A urmat însă un final de meci în care echipa din Văleni a reușit să marcheze de mai multe ori. În minutul 53’ Gabriel Șerban a readus gazdele în avantaj cu o execuție superbă din lovitură liberă, apoi în minutul 64’ Andrei Ciobanu a majorat diferența la două goluri pentru CSO Teleajenul. Scorul final a fost stabilit de Ionuț Tănase în minutul 72’. CSO Teleajenul Vălenii de Munte a câștigat cu 4-1 și a bifat astfel prima victorie din istoria confruntărilor directe cu CS Câmpina. Această victorie este și o revanșă pentru meciul tur din sezonul trecut când pe același teren, CS Câmpina s-a impus cu 8-0. 

 

 

Felix Precup