25' cu Rudolf Leica - director general al SC Neptun SA și președinte al "Partidului Câmpina Curată"

25' (Categoria articolului)

Invitatul de astăzi al emisiunii 25’ este un om născut, crescut și educat în municipiul Câmpina.

După ce a absolvit Liceul Nicolae Grigorescu, a plecat la București, unde a urmat  cursurile Universității Politehnica, la Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, fiind licentiat ca inginer mecanic.

Între 2007 și 2009 a urmat cursurile Institutului Național de Dezvoltare Economică în colaborare cu Conservatoire National des Arts et Metiers din Paris, obținând titlul de Master of Business Administration, specializat în managementul general al întreprinderii.

Rudolf Leica are 48 de ani și este un om căruia îi place să muncească.

Muncește susținut și își dorește să ducă la capăt acțiunile în care este angrenat, ghidat de crezul că întotdeauna există soluții pentru orice și cea mai mare satisfacție este aceea a lucrului bine făcut.

Îi place să se implice și să pună în practică acele idei care i se par valoroase așa încat, de aproape un an și jumătate coordonează campania Cumpără de lângă Casă, un proiect comunitar de succes care și-a propus revitalizarea economiei locale și coagularea comunității de antreprenori câmpineni, sub cupola coeziunii sociale.

De formatie inginer, Rudolf Leica are însă aptitudini si competențe dovedite și în domeniile marketing, vânzări și management. De asemenea, înclinațiile sale artistice sunt materializate prin hobby-urile pe care le are. Este un colecționar și pasionat ascultător de muzică, în general, de rock și jazz în special. A cântat la chitară bass în câteva formații și proiecte, iar în prezent este realizator al emisiuni Music Room la postul local Radio Suncity. A cochetat deasemenea si cu fotografia.

Din anul 1999 lucrează în Câmpina, la una dintre firmele grupului NEPTUN-SOCERAM și anume la NEPTUN, unde a parcurs succesiv mai multe etape ierarhice până la poziția actuală, cea de director general, pentru care este mandatat din anul 2015.

La finalul anului 2022, a pus bazele unei noi formațiuni politice, “Câmpina Curată”, în care ocupă funcția de președinte.

Mai multe despre Rudolf Leica vă invităm să aflați urmărind ediția de astăzi a emisiunii 25’.