Cupa României, faza județeană, rezultate complete și rezumatul celor mai tari meciuri din optimile de finală.

Sport (Categoria articolului)

 

 

După cum v-am obișnuit, urmărim în integralitate faza județeană a Cupei României la fotbal, competiție ce este foarte populară printre iubitorii de fotbal, deoarece oferă tuturor echipelor din județ șansa de a câștiga trofeul și de a reprezenta Prahova în sezonul 2024/25 al Cupei României Betano.

 

AS Starchiojd 2017 - CSO Teleajenul Vălenii de Munte 

Cum cei de la AS Starchiojd erau conștienți de valoarea superioară a adversarilor, localnicii au ales să se bucure de de vizita celor de la Vălenii de Munte, echipă ce are de altfel câteva nume mari în componența lotului. 

Fanii de la CSO Teleajenul au făcut spectacol în tribune,aprinzând zeci de torțe și fumigene în culorile clubului. Pe teren, oaspeții s-au ridicat la nivelul spectacolului din tribune pentru că CSO Teleajenul Vălenii de Munte s-a impus cu scorul de 9-2. Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de: Andrei Ciobanu, Jurgen Likollari, Ionuț Tănase, Șandru Bogdan și Liviu Cernea. 

După meci ambele formații au fost felicitate de spectatori, acesta fiind o nouă dovadă a galeriei din Vălenii de Munte că pe stadioane, echipa favorită poate fi încurajată civilizat, cu respect față de adversari.

 

Viitorul 2015 Ceptura - CSO Boldești-Scăeni 

Campioana în exercițiu CSO Boldești-Scăeni, continuă cursa de a-și apăra trofeul cucerit la finele sezonului trecut. După era de așteptat, la ora începerii meciului, “Boldeștina” nu a avut nici o emoție la întâlnirea cu un adversar ce evoluează în Superliga B1. 

Chiar dacă diferența de valoare era evidentă, gazdele au încercat să pună cât mai multe probleme adversarilor mult mai bine cotați. Viitorul 2015 Ceptura a reușit să marcheze un gol, însă cei de la CSO Boldești-Scăeni au răspuns cu un joc excelent ce le-a adus pe tabelă 5 goluri, marcate de Marian Victor, Andrei Paraschivoiu, Daniel Tingirică și Adi Ilie (2 goluri), astfel “Boldeștina” s-a impus cu 5-1.

 

CS Șirna Varnița - CSO Comarnic

Și vicecampioana ultimei ediții de Cupă încearcă să repete cel puțin performanța de anul trecut. CS Șirna a avut un test dificil împotriva unei echipe din Liga A Prahova. 

Gazdele au demonstrat că se află într-o formă foarte bună de la reluarea turului. R.Dumitru, V.Diaconeasa și G.Buriac au fost la capătul celor 3 reușit înregistrate de CS Șirna Varnița, golul de onoare a celor de la CSO Comarnic a fost marcat de Alexandru Petrescu din lovitură liberă.

 

Rezultatele complete din optimile de finală ale Cupei României:

 

AS Starchiojd - CSO Teleajenul Vălenii de Munte 2-9

 

Viitorul 2015 Ceptura - CSO Boldești-Scăeni 1-5

 

CS Șirna Varnița - CSO Comarnic 3-1

 

Progresul Aluniș - CS Scorțeni Bordeni 3-2

 

Olimpia Cireșanu - Progresul Drăgănești 1-5

 

Petrolul Ologeni - CS Mănești 2013 4-1

 

CS Valea Călugărească - ACS Petrosport Ploiești 0-3

 

CS Blejoi 2 - CSO Băicoi 2-2 (3-5 d.pen)



Felix Precup