CS Câmpina s-a calificat în faza finală a Campionatului Național de Handbal Junioare IV, Etapa pe Euroregiune.

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază handbalistele conduse de Daniel Vasile au disputat ultima partidă din grupa, pe care sala de sport a Colegiului Național Nicolae Grigorescu a găzduit-o. Câmpinencele nu au avut probleme nici în acest meci împotriva celor de la CS Viitorul H20 Pitești, pe care l-au dominat autoritar. După 4 minute de joc, în care nici o echipă nu a reușit să înscrie, jucătoarele de la CS Câmpina au deblocat tabela și au izbutit să obțină un avantaj considerabil încă din primul sfert de oră al partidei.

Din păcate s-au remarcat și arbitrii, dar negativ… Pe parcursul jocului au avut mai multe decizii care au creat confuzie în rândul jucătoarelor și nervi în rândul fanilor. A fost mai multe eliminări de 2, pe care jucătoarele de la Pitești le-au primit fără ca nimeni să înteleagă de ce. O altă fază, pe care nu a înteles-o nimeni, s-a petrecut când, după o lovitură de pedeapsă, un arbitru a validat golul piteștenilor în timp ce arbitru de pe partea opusă a făcut semn că reușite este anulată. În ciuda nervilor produși în rândul spectatorilor, antrenorul câmpinean a cerut fanilor să nu mai reacționeze la deciziile de arbitraj pentru a nu creea o tensiune inutilă.

CS Câmpina și-a câstigat grupa fără nici o emoție și joacă astăzi Semifinala turneului, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

 

Felix Precup