CS Câmpina a evoluat la București în etapa intermediară a Campionatului Național de baschet U15. 

Sport (Categoria articolului)

 

Sâmbătă, 2 Decembrie baschetbalistele de la CS Câmpina s-a deplasat până la București unde au disputat în sala de sport din incinta Complexului Olimpia două partide din cadrul Campionatului Național. A fost o misiune grea pentru câmpinence deoarece au disputat partide cu CS Olimpia București și CSS Alexandria, două dintre echipele de top din România.

În primul meci al zilei CS Câmpina a fost învinsă de Olimpia București cu scorul de 37-78 într-un meci destul de echilibrat, dar în care bucureștencele și-au respectat statutul de vicecampioane naționale. 

Al doilea meci al zilei a fost și mai greu pentru câmpinence care au dat piept cu CSS Alexandria. Din nefericire pentru elevele lui Liviu Dochia, adversarele au fost în mare formă reușind să marcheze puncte din mai toate pozițiile din care au încercat coșul. Meciul s-a terminat cu scorul 108-27 pentru CSS Alexandria. 

Chiar dacă CS Câmpina a pierdut cele două meciuri, sportivele din Câmpina joacă în continuare pentru șansa de a se califica printre primele 8 echipe din țară. 

Pentru CS Câmpina urmează meciuri în cadrul Turneului Regional. unde atât echipa masculină cât și echipa feminină vor juca meciuri împotriva Primo Megaball Pitești.

 

Felix Precup