Fetele de la Prahova Ploiești au obținut o victorie convingătoare pe teren propriu în Campionatul Național Feminin U17.

Sport (Categoria articolului)

Echipa de fotbal feminin patronată de câmpineanul Adrian Teodorescu, s-a înfruntat cu ACS Atletic Drāgāșani pe Stadionul "Metalul" din comuna Filipeștii de Pădure.

Pe o vreme plăcută, perfectă pentru fotbal, Prahova Ploiești s-a impus cu 4-0, într-o partidă în care posesia a fost mai mult la prahovence. Partida a avut un ritm bun de joc, drept dovadă arbitrul Costin Drăgănescu nu a fost nevoit să arate niciun cartonaș galben. Profitând și de oboseala adversarelor, care au avut de parcurs o deplasare de peste 4 ore, Prahova Ploiești s-a impus cu scorul de 4-0. Jucătoarea meciului a fost Cristin Ciulin care a înscris două goluri. Pe lista marcatoarele și-au mai trecut numele și coechipierele sale Vanessa Coman și Maria Radu. Victoria a fost dedicată portarului Elena Cioc, care și-a sărbătorit ziua de naștere. După meci fetele au "surprins-o" cu o mică petrecere surpriză la vestiare.

Prahova Ploiești va disputa următoarea partidă împotriva celor de la AFC Fair-Play Joc Cinstit, liderul Seriei 3 al Campionatului Național Feminin U17. Partida se va desfășura pe data de 27 Mai la ora 17:00 pe Stadionul Comunal din Crevedia.

 

Felix Precup