O nouă performanță în fotbalul câmpinean. Fabio Mihalache a debutat la Naționala României U15. 

Sport (Categoria articolului)

 

O nouă performanță notabilă a fost realizată de un tânăr fotbalist câmpinean. Acesta a reușit să strângă primele minute în tricoul Echipei Naționale de fotbal pentru juniori sub 15 ani. 

Micii tricolori au disputat la Buftea un meci amical împotriva selecționatei similare a Bulgariei, iar Fabio Mihalache, produs al HM Junior Câmpina, a fost introdus pe teren în minutul 56, lăsând o impresie bună în cele 30 de minute jucate, chiar dacă nu a reușit să marcheze vreun gol. 

Tânărul fotbalist câmpinean a fost transferat în această vară de la HM Junior Câmpina la un club legendar din România, CS Universitatea Craiova, echipă care i-a oferit locuință și integrare în sistemul educațional din "Bănie" exact așa cum fac marile academii de fotbal din lume. 

Chiar dacă cele câteva minute în tricoul naționalei de tineret nu par o realizare foarte mare, în realitate este un nou moment de glorie pentru fotbalul câmpinean, mai ales dacă ne uităm ce alți juniori au mai fost convocați la lot... Fabio Mihalache are concurentă serioasă, deoarece la echipă sunt convocați juniori de la cele mai mari echipe din România printre care FC Steaua București (FCSB), Farul Constanța, CS Universitatea Craiova sau FC Rapid. Nu lipsesc nici stranierii, în lot regăsindu-se jucători ce evoluează la Saint Etienne sau FC Dallas (SUA), astfel că obținerea celor câteva minute de joc înseamnă o performanță remarcabilă. 

 

Felix Precup