Sportul Câmpina și FC Muscel Câmpina au terminat sezonul cu înfrângere. Unirea Cocorăștii Colț este campioana Superligii B Prahova

Sport (Categoria articolului)

Unirea Cocorăștii Colț - Sportul Câmpina

Sportul Câmpina a fost pur și simplu zdrobită pe terenul echipei care avea să devină campioana Superligii B la fluierul de final al partidei. Nu sunt prea multe de spus despre acest meci, scorul vorbește de la sine. Unirea Cocorăștii Colț s-a impus cu 10-1, scor pe care îl întâlnești cu greu pe un teren de fotbal. La final de meci sezonul s-a terminat complet diferit pentru cele două echipe. Unirea Cocorăștii Colț a ridicat trofeul de campioană a Superligii B, în timp ce Sportul Câmpina a retrogradat de pe ultimul loc.

Tot în această etapă, în Superliga B, s-a mai înregistrat un scor de necrezut, 12-1 pentru CS Scorțeni Bordeni cu AS Știința Albești.

 

CS Mănești 2013 Băltița - FC Muscelul Câmpina

În ultima etapa din Liga B Prahova seria vest, FC Muscelul Câmpina a renunțat la meciul de pe teren propriu pentru a da ocazia adversarilor din Băltița să sărbătorească câștigarea seriei și promovare în Superliga B1 pe propriul teren.

Câmpinenii erau aproape să le strice petrecere celor din Băltița, când Butuza a deschis scorul în minutul 34', 1-0 fiind de altfel și scorul pauzei.

În repriza a doua FC Muscelul Câmpina a ratat din toate pozițiile posibile, iar gazdele i-au taxat. Golul de 1-1 a fost reușit de gazde la doar 5 minute de la reluarea jocului, în minutul 50'. Au mai marcat apoi în minutele 56' și 77' stabilind scorul final, 3-1.

FC Muscelul termină primul sezon din istoria sa pe locul 5 în Liga B Prahova cu 40 de puncte acumulate, în timp ce Tricolorul Băltița câștigă seria cu 61 de puncte și va juca din sezonul viitor în Superliga B1.

 

Felix Precup