Retrospectiva anului 2023 la emisiunea 25

25' (Categoria articolului)

Aproape de finalul anului, cu toții ne uităm în urmă și trecem în revistă momentele bune și momentele mai puțin bune din 2023. Păstrăm cu bucurie în suflet momentele care ne-au adus fericirea și sperăm să le repetăm și în anul ce urmează.

În 2023 la Emisiunea 25’ am cunoscut nu mai puțin de 51 de oameni din Câmpina, sau care au legătură cu Câmpina. Artiști, sportivi, politicieni, tineri de perspectivă, oameni implicați în viața orașului, personalități din alte localități, dar apropiate de Câmpina, cu toții au răspuns invitației noastre și au venit să ne povestească viața lor și întâmplările memorabile care au delectat telespectatorii câmpineni.

În această ediție de final de an a Emisiunii 25’ aruncăm și noi o privire la cele mai interesante momente ale lui 2023, un an în care am reușit să cunoaștem oameni deosebiți, cu povești deosebite.

Cu bucurie că am reușit să aducem toți acești oameni pe ecrane, în fața publicului câmpinean, așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem poveștile altor câmpineni de valoare și în anul 2024. Până la următoarea întâlnire, Echipa Campineanul.ro vă urează La Mulți Ani, multă sănătate și putere de muncă în noul an ce va să vină.

Să fiți fericiți!