Rea Silvia Savu Vlad își dorește să readucă bucuria pe chipurile oamenilor din Poiana Câmpina

25' (Categoria articolului)

Invitata de astăzi a emisiunii 25 este, dincolo de activitatea profesională pe care o desfășoară în mai multe direcții, un om pasionat de tot ceea ce face.

Rea Silvia este o femeie activă, implicată în tot ce înseamnă viața socială din Poiana Câmpina și își dorește să poată contribui la dezvoltarea acestei comune prin tot ceea ce ea a învățat de-a lungul anilor să facă. Indiferent pe unde a purtat-o viața și varietatea activităților profesionale pe care le-a defășurat în cei peste 30 de ani de muncă, pasiunea ei pentru viață și pentru tradițiile populare românești n-au lăsat-o să stea prea mult timp departe de dansul și cântecul popular. Întoarsă în țară, după o lungă perioadă de timp petrecută peste hotare, Rea Silvia a demarat mai multe proiecte, atât artistice și comerciale cât și politice și își dorește să poată lăsa o moștenire frumoasă acestei comune.

Rea Silvia are planuri mari pentru Poiana Câmpina, iar implicarea în viața politică și administrativă este, după părerea ei o necesitate și nicidecum o ambiție. Prin această implicare își dorește să readucă în comuna pe care o iubește cel mai mult, zâmbete pe chipurile oamenilor, bucurie și poftă de viață.