HM Junior Câmpina a făcut istorie. Peste 700 de fani au ajutat la calificarea în turul secund al Campionatului Național.

Sport (Categoria articolului)

Seara de miercuri a fost una din serile memorabile ale fotbalului câmpinean. 750 de fani au fost prezenți la Terenul Sintetic ”Petrol” pentru a își încuraja favoriții. De altfel, acest meci a stabilit un record de audiență pentru un meci de juniori.

Cei de la HM, au dat dovadă de o maturitate exemplară, aplicând perfect tactica pregătită înainte de meci de antrenorul Daniel Hagianu. Așezarea perfectă în teren a făcut dificilă misiunea adversarilor din Urziceni care nu au avut astfel nicio ocazie notabilă până aproape de finalul partidei. Primele minute ale confruntării au fost tensionate, emoția unui mare meci plutind în aer. HM Câmpina a trecut la cârma partidei încă de la jumătatea primei reprize când au deschis scorul în urma unui autogol, care a declanșat nebunia în tribune. Jucătorii câmpineni au bucurat și mai mult fanii când în minutul 45+2, chiar la ultima fază a primei reprize, Rareș Ștefan a marcat golul de 2-0.

În repriza a doua, câmpinenii au intrat pe teren la fel de motivați și concentrați, dominând în continuare partida. Cei de la FC Urizceni nu au găsit soluții să pună în pericol poarta adversă, iar golul 3 a venit tot în poarta oaspeților. Reumus Popa a trimis mingea în plasa porții adverse din interiorul careului. Demoralizați de scorul de pe tabelă, jucătorii din Urziceni nu au mai avut puterea să revină, astfel scorul final a fost 3-0 pentru HM Câmpina.

În tribune spectacolul a fost maxim. Cei mai înfocați suporteri câmpineni au cântat, au aprinse torțe și fumigene, iar la finalul meciului au sărbătorit împreună cu echipa calificarea în turul următor.

După tragerea la sorți HM Câmpina va juca duminică, începând cu ora 17:00 în compania campioanei județului Brașov, ACS Tâmpa Brașov.

 

Felix Precup