O nouă victorie pentru CS Câmpina la Campionatul Național de Junioare

Sport (Categoria articolului)

Aflată în Seria F, echipa de junioare a Clubului Sportiv Câmpina secția handbal a reușit o nouă victorie, de acestă dată la sala de sport a Colegiului Național Nicolae Grigorescu, prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Fetele veneau după o victorie la scor etapa trecută, în fața celor de la ACS Victoria Olteni, unde au câștigat cu 26-4.

În etapa IV lucrurile au stat mai bine pentru junioarele câmpinene, care au învins pe CS Brazi la diferență de 10 goluri 26-16. Repriza a doua le-a adus victoria câmpinenceleor. Dacă la pauză conduceau doar cu un singur gol diferență, în actul secund au jucat mult mai bine și au stabilit scorul final. Handbalistele de la Clubul Sportiv, se află pe locul 5 în Seria F cu 3 victorii și 1 înfrângere, acumulând 4 puncte până în acest moment. Seria este condusă de ACS Academia Junior Ploiești cu 4 victorii și 8 puncte acumulate.

CS Câmpina întâlnește etapa viitoare pe CSO Tricolorul Breaza în deplasare. Meciul se va disputa duminică pe data de 16.10.2022.

Rezultatele Etapei IV din Campionatul Național de Junioare Seria F:

Club Sportiv Câmpina – CS Brazi 26-16

CS Orășenesc Mizil – ACS Academia Junior Ploiești 8-32

CS Activ Prahova Ploiești – CSO Tricolorul Breaza 29-17

CSM Ploiești – ACS Victoria Olteni 54-2