CS Câmpina a făcut spectacol pe teren propriu într-o etapă dezamăgitoare pentru restul echipelor câmpinene.

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina - CSC Berceni

Cea mai bine cotată echipă din orașul nostru este și singura care a obținut 3 puncte în acest weekend. Elevii antrenați de Claudiu Dumitrescu au tratat meciul cu seriozitate, chiar dacă au întâlnit una din codașele clasamentului. Până în prezent CSC Berceni a câstigat în acest acest sezon un singur meci împotriva celor de la CS Strejnicu 2021.

Câmpinenii au dominat partida încă din primul minut, fără a reuși să marcheze, tabela fiind deblocată abia în minutul 41' de Merluță. Repriza secundă a adus și spectacolul, cei de la CS Câmpina marcând încă 4 goluri. Mai întâi Badea a trimis mingea în poartă după ce portarul advers a respins mingea greșit, apoi Bărcănescu a reușit o dublă, unul dintre goluri fiind marcat cu o execuție spectaculoasă din afara careului. Tabela a fost închisă de Marin în minutul 88' cu o nouă execuție de la distanță.

 

ACS DP Cornu - ACS Triumf Poiana Câmpina

La Cornu s-a disputat un derby local între două echipe cu tradiție în fotbalul prahovean. Din păcate, în ciuda afișului acestui meci fanii prezenți nu au avut parte de un spectacol pe măsură. Cele două echipe au prestat un joc modest, lipsit de faze de poartă.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Butoi în minutul 43'. Golul a fost precedat de o fază la care jucătorii din Poiana Câmpina au protestat vehement, după ce arbitrul ar fi acordat foarte ușor o lovitură liberă pentru gazde.

 

FC Muscelul Câmpina - Progresul Provița de Jos

Deși aveau așteptări mari de la acest meci, cei de la Muscelul Câmpina nu au reușit să se ridice la nivelul dorit. Partida a început inoportun pentru gazde, care au primit gol încă din minutul 7'. Jocul slab dar și ghinionul i-au încurcat pe câmpineni, care nu au putut să reacționeze după gol. Pe parcursul jocului, doi jucători de la Muscelul Câmpina s-au accidentat, acest lucru îngreunând și mai mult misiunea gazdelor de a reveni pe tabelă. Golul doi a fost marcat tot de jucătorii din Provița reușind astfel să se impună cu 2-0.

 

Petrolul Ologeni - Sportul Câmpina

Sportul Câmpina nu a putut să confirme victoria surprinzătoare din etapa trecută, când au învins o echipă mult mai bine cotată. Petrolul Ologeni s-a impus fără probleme cu scorul de 2-0, grație dublei marcate de Bogdan Sava. Jucătorii câmpineni au avut o evoluție modestă, fără să reușească să amenințe poarta adversă.

Pentru Sportul Câmpina situația devine din ce în ce mai complicată, chiar dacă principalele contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării AS Știința Albești și Carpați MEFIN Sinaia nu au reușit nici o victorie de la reluarea campionatului. Câmpinenii se mențin pe locul 16 cu doar un punct avans față de rivalii din Sinaia. Dumincă, pentru Sportul Câmpina urmează un meci capital pentru menținerea în Superliga B când se vor duela cu Carpați MEFIN Sinaia pe teren propriu.

 

Programul echipelor din Câmpina:

 

Dumincă 02.04.2023 Superliga B Prahova etapa 22:

AS Sportul Câmpina - Carpați MEFIN Sinaia (Stadion Rafinăria "Steaua Română"; Câmpina)

 

Sâmbătă 01.04.2023 Liga A Prahova etapa 22:

CSO Tricolorul Breaza - CS Câmpina (Stadion "Eugen Șoriceanu"; Breaza)

 

Sâmbătă 01.04.2023 Liga A Prahova etapa 22:

ACS Triumf Poiana Câmpina - ACS Atletic United 1906 Ploiești* (Stadiona Poiana Câmpina)

 

Dumincă 02.04.2023 Liga B Prahova seria Vest, etapa 17:

CS Scorțeni Mislea - FC Muscelul Câmpina (Stadionul Pușcași; Sat Pușcași)

 

Felix Precup