O victorie și o înfrângere pentru baschetbalistele antrenate de Liviu Dochia. CS Câmpina a obținut însă calificarea.

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a învins categoric pe Hoya KSE Târgu Secuiesc în Turneul Regional al Campionatului Național U15, însă a pierdut în fața echipei din Sfântu Gheorghe.

Plecate în deplasare la Târgu Secuiesc, tinerele baschetbaliste din Câmpina au disputat două meciuri în care s-a jucat cu "calificarea pe masă". Primul test a fost trecut cu brio de elevele lui Liviu Dochia, acestea reușind să lase în urmă meciul tur pe care l-au pierdut cu scorul de 53-65. De această dată sportivele din Câmpina au învins formația din Târgu Secuiesc la o diferență de 30 de puncte, câștigând cu scorul de 68-38. Din păcate duminică, în meciul decisiv împotriva echipei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, formație pe care au învins-o cu 48-38 în tur, câmpinencele au fost nevoite să se declare învinse. Scorul final al partidei a fost 51-41 pentru formația din Sfântu Gheorghe.

În ciuda înfrângerii de azi CS Câmpina și-a asigurat un loc în faza următoarea a Campionatului Național. Ultimul meci al grupei dintre Hoya KSE Târgu Secuiesc și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe v-a decide dacă câmpinencele se vor califica de pe primul loc sau de pe locul secund. Momentan echipa antrenată de Liviu Dochia dispune de un avantaj de 17 puncte la coșaveraj.

 

Felix Precup