Sezonul de primăvară-vară al Ligii Muscel a ajuns la jumătate. Iată cum se prezintă situația în clasament după 7 etape.

Sport (Categoria articolului)

Prima jumătate din campionatul de minifotbal al seniorilor din Câmpina și împrejurimi a trecut cu rapiditate. Ultima etapă a turului a propus câteva meciuri interesante, ale căror rezultate au complicat și mai mult situația în clasament. Astfel, după cum era de așteptat, nu putem anticipa cine va ridica trofeul de campioană, la petrecere de final, din luna Iunie.

 

Team Green - Portocala Mecanică

Pe terenul 2 al bazei sportive "Soceram", s-au întâlnit ocupantele primelor două poziții. De această dată portocalii i-au surclasat pe cei de la Team Green, rezultatul fiind clar în favoarea vicecampioanei. Portocala a deschis scorul rapid, iar verzii nu au avut posibilitatea să reacționeze. Partida a fost controlată în majoritatea timpului de portocalii, care au marcat de 4 ori și puteau scăpa fără gol primit, dacă Neacșu nu ar fi avut ghinionul să își trimită mingea în propria poartă, după ce aceasta a fost expediată mai întâi în bară de adversari, apoi a ricoșat din pieptul apărătorului direct în plasa porții. Din păcate arbitrul a scăpat meciul din mână, mai ales în repriza a doua când la mai multe intrări dure, nu a acordat nici o sancțiune disciplinară pentru jucători.

 

 

Winchester - Real

Am fost aproape de un rezultat surprinzător, când cei de la Real jucând departe de adevărata lor valoare, fiind dominați în startul partidei. Winchester a deschis scorul prin Vișoiu, anunțând că urmează o seara complicată pentru Real. Bucuria echipei de pe ultimul loc nu a durat mult pentru că la câteva minute, B.Brânzea a deschis scorul cu o execuție de generic, apoi tot el a trecut pe lângă golul doi după ce a lovit bara cu o execuție bună din lovitură liberă. Winchester a revenit surprinzător în joc prin reușita lui Vișoiu, reușind chiar să preia conducerea.

 

Repriza secundă, începută de la 3-3 a fost la fel de echilibrată, doar că de această dată Real a preluat conducerea grație golului marcat de I. Jilăveanu, iar Blidaru a restabilit din nou egalitatea. Ultimul gol al partidei a fost decisiv, astfel Real s-a impus la limită cu 5-4.

 

Foresta Brebu - Confind

Meciul a prezentat două echipe cu multe absențe în lot, mai afectați fiind cei de la Confind care nu au dispus de niciun jucător de rezervă. Vremea a făcut partida și mai dificilă, la ora meciului plouând abundent și terenul fiind acoperit de apă în unele zone. Disputa a fost la discreția jucătorilor din Brebu, care au câștigat de o manieră clară cu 7-0, chiar dacă cei de la Confind au rezistat în prima repriză cu doar un gol primit.

 

Black Vipers - Energia Breaza

Disputa dintre Black Vipers și Energia Breaza a însemnat finalul turului de campionat. Campionii în exercițiu încheie acest tur cu o victorie convingătoare după mai multe meciuri nereușite în ultima perioadă.

Balanța a înclinat în favoarea brezenilor în actul secund, după o primă repriză terminată la egalitate (2-2). Energia s-a dezlănțuit după pauză și a marcat 10 goluri, iar la finalul jocului s-au remarcat: F.Motoriu care a înscris de 4 ori, Pleșa cu un hattrick, Ștefan cu o dublă, în timp ce ambele goluri ale "viperelor" au fost reușite de Soare.

 

Cu ocazia finalului turului de campionat, cele 8 echipe se vor concentra săptămâna aceasta pe meciurile de cupă, unde avem programat și un "clasic" Real - Portocala Mecanică

 

Marți 11.04.2023, ora 19:00

Winchester - Energia Breaza

Foresta Brebu - Confind

 

Miercuri 12.04.2023, ora 19:00

Black Vipers - Team Green

Real - Portocala Mecanică

 

Felix Precup