CS Câmpina a câștigat toate meciurile la Turneul 8 din cadrul Campionatului Regional, disputat pe teren propriu. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Au fost două zile pline de baschet la Sala Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, cu nu mai puțin de 14 meciuri disputate la toate categoriile de vârstă. Clubul gazdă, CS Câmpina a disputat 4 meciuri, 2 la feminin și 2 la masculin. 

În prima zi de competiție, echipele din Câmpina au avut de disputat meciuri cu Bed Baschet la categoria de vârstă U15, feminin și cu Solaris la U16 masculin. Fetele au deschis seria de jocuri ale echipei gazdă, reușind o victorie fără drept de apel în fața adversarelor de la Bed Baschet, impunându-se cu 85-12. Băieții au continuat seria evoluțiilor bune și au învins cu 74-32 pe Solaris. 

În cea de a doua zi de competiție echipa feminină s-a întâlnit cu CS Valea Călugărească și în ciuda scorului confortabil, 48-10 pentru CS Câmpina, a fost un joc mai solicitant din punct de vedere fizic decât de obicei, reprezentând un antrenament un test binevenit pentru elevele lui Liviu Dochia. Băieții, antrenați de Cristina Potgieter, s-au întâlnit, de asemenea cu CS Valea Călugărească. La finalul unui meci spectaculos și echilibrat, câmpinenii au reușit să se impună cu scorul de 51-27.

 

Felix Precup