Amical: CS Câmpina - AS Voința Vărbilău

Sport (Categoria articolului)

Lotul echipei de fotbal seniori a Clubului Sportiv Câmpina s-a reunit după vacanța de iarnă și a început seria de meciuri amicale, în vederea pregătirii returului sezonului. Câmpinenii vor avea parte de o revenire dificilă în Liga A Prahova, în luna Martie, când vor întâlni pe CSO Baicoi si ASCS Petrolul 95 Ploiești, în primele două etape ale returului din Liga A Prahova.

Pentru acest prim meci de pregătire CS Câmpina a întâlnit un adversar apropiat, din punct de vedere valoric. Câmpinenii au deschis scorul destul de repede prin Claudiu Dumitrescu, apoi Marian Nichifor a dublat avantajul stabilind scorul primei reprize, care de altfel s-a păstrat până la final. Meciul putea fi însă mai dificil pentru gazde, Voința Vărbilău a lovind bara de două ori, odată în prima repriză, apoi în repriza secundă pe final de joc. Oaspeții au mai ratat și alte ocazii pe parcursul jocului.

În această partidă jucătorii antrenați de Claudiu Dumitrescu, s-au bazat mai mult pe consolidarea realțiilor de joc și verificare formei fizice în care se află echipa după o pauză de două luni.

Pentru câmpineni urmează alte meciuri de pregătire cu adversari mai puternici, următorul meci va fi disputat tot pe Terenul Sintetic de la "Petrol" pe 28 Ianuarie când CS Câmpina v-a întâlni o adversară din Buzău, Voința Limpezis.

 

Felix Precup