Etapa a patra din Liga Muscel la minifotbal le-a pus față în față pe cele două mari rivale: Real și Portocala Mecanică.

Sport (Categoria articolului)

Portocala Mecanică - Real

"Clasicul" Ligii Muscel și-a disputat un nou episod în fața unui public numeros. Cele două echipe sunt rivale încă din prima zi a campionatului de pe Muscel, echipele formându-se din grupul original al conceptului "Liga Muscel". După multe dueluri între cele două, tradiția merge mai departe, iar duelul rămâne în continuare unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului.

De această dată, echipele s-au întâlnit la început de sezon, după ce ambele au avut un start de campionat mai nereușit.

Real a dominat în mare parte partida, însă cei cu golurile au fost portocaliii, care și-au rezolvat partida încă din prima repriză. Tripla lui Alin Neacșu a stabilit scorul pauzei, 3-0. Cele 3 reușite ale portocaliilor s-au dovedit a fi decisive, în partea secundă Real dominând partida în continuare și macând de 2 ori. Vicecampionii sezonului trecut nu au avut însă puterea să găsească și golul egalării, astfel Portocala Mecanică și-a învins marii rivali de la Real cu 3-2.

 

Energia Breaza - Winchester

Galben-albaștrii au realizat una dintre surprizele campionatului, învingând campioana în exercițiu, Energia Breaza. Winchester nu reușise până acum să-i învingă pe brezeni decât o singură dată, în 2019. Cea de-a doua victorie a venit miercuri, după o partidă spectaculoasă și echilibrată. S-au marcat 12 goluri și chiar dacă s-a mers de la egal la egal, Winchester a izbutit să își procure un avantaj de două goluri, pe care au trebuit să îl apere în 10 oameni, după un cartonaș roșu primit de  Hersacu. Cu această ocazie Winchester pune în dreptul său primele puncte din acest sezon.

 

Black Vipers - Foresta Brebu

Jucătorii formației din Brebu își continuă seria evoluțiilor foarte bune și pare să fie cea mai în formă echipă din acest început de sezon. Negrii au fost însă un adversar redutabil pentru campionii ediției trecute de Cupă, reușind chiar să deschidă și scorul. Foresta Brebu a reacționat rapid însă și a trecut în controlul partidei pe care a reușit să o câștige cu scorul de 6-3.

 

Confind - Team Green

Team Green câștigă deja al doilea meci din acest sezon cu scorul de 1-0, un scor destul de rar în minifotbal, iar Confind pare să fie urmărită de ghinion, după ce a în toate înfrângerile din acest start de sezon a pierdut la diferență minimă. Partida dintre Confind și Team Green a fost dominată de organizarea ambelor echipe și de duelul fizic pentru posesia balonului. Până la urmă lovitura câștigătoare a fost dată de jucătorul verzilor, V.Bogza.

 

Clasament după Etapa IV

1.    Foresta Brebu - 10 pct; GA: 22-10

2.    Team Green - 10 pct; GA: 9-5

3.    Portocala Mecanică - 9 pct; GA: 16:15

4.    Real - 6 pct; GA: 28-9

5.    Confind - 3 pct; GA: 9-11

6.    Energia Breaza - 3 pct; GA: 20-25

7.    Winchester - 3 pct; GA: 12-18

8.    Black Vipers - 3 pct; GA; 10-33

 

Felix Precup