HM Junior Câmpina și ACS DP Cornu s-au întâlnit din nou după meciul cu “poveste” de sezonul trecut.

Sport (Categoria articolului)

După meciul din Martie 2023, când derby-ul cu HM Junior Câmpina a fost ”piperat” cu multe momente tensionate, cele două rivale s-au întâlnit din nou pe sinteticul de la ”Petrol” într-un meci contând pentru etapa a IV-a din Campionatul Județean U19.

Meciul dintre cele două rivale a fost plin de evenimente. Mai întâi vremea a fost potrivnică cu fotbalul, o ploaie torențială începând cu doar câteva minute înainte de ora de start a partidei. Totuși, în ciuda ploii, aproximativ 150 de spectatori au onorat cum se cuvine meciul. Deși partida a început la ora stabilită inițial, arbitrul central Dan Andrei Ionuț a decis să trimită echipele la cabine în minutul 39' din cauza ploii torențiale. După aproximativ 10 minute jocul s-a reluat.

Jocul a fost unul dur, cu multe șicanări între jucători, intrări la limită și drept dovadă, după primele 15 minute arbitrul acordase deja 3 cartonașe galbene. Rareș Ilie a deschis scorul relativ rapid, după o minge la care portarul de la Cornu a intervenit greșit după o minge relativ ușoară. Până la pauză nu s-a mai marcat niciun gol în ciuda ocaziilor avute de ambele echipe.

Repriza a doua a început la fel de echilibrat precum prima. Balanța s-a echilibrat în favoarea câmpinenilor, când cei de la Cornu au vrut să facă o schimbare, însă jucătorul pe care antrenorul a vrut să îl introducă în teren nu era trecut pe foaia de joc. Cei de la Cornu au jucat timp de mai multe minute în 9 oameni, iar antrenorul acestora a primit cartonaș roșu pentru proteste. La scurt timp Sebastian Savu a marcat pentru 2-0. Pe final de joc Gabi Vasilescu a marcat de două ori. Mai întâi dupa un dribling spectaculos a trimis mingea în poartă cu călcâiul. Apoi a luat o acțiune pe cont propriu și după o cursă de 50 de metri cu mingea la picior a finalizat-o cu gol.

HM Junior Câmpina s-a impus cu 4-0 și rămâne neînvinsă în această ediție de campionat în care se clasează pe locul 2 cu 9 puncte, în spatele liderului AS Tinerețea Izvoarele care a acumulat până acum 13 puncte.  

 

Felix Precup