Claudiu Dumitrescu, 3 puncte în prelungiri pentru CS Câmpina. Sportul Câmpina și FC Muscelul victorii categorice în etapa cu numărul 13.

Sport (Categoria articolului)

 

CS Mănești 2013 - CS Câmpina

 La Coada Izvor, CS Câmpina a avut un meci dificil cu CS Mănești 2013. A fost un meci echilibrat, cu ambele echipe luptându-se la mijlocul terenului pentru posesia balonului și cu multe dueluri fizice. CS Câmpina a deschis scorul în minutul 28' prin Badea.

Cei de la CS Mănești au reușit să egaleze în repriza secundă, moment din care adversarii din Câmpina, au alergat după egalare până în minutele de final ale meciului. Când nimeni nu mai spera la vreo modificare pe tabelă, Claudiu Dumitrescu a marcat golul victoriei câmpinenilor, chiar în prelungiri, în minutul 90+2.

 

Flacăra Mălăiești - Sportul Câmpina

A doua deplasare în ultimele două etape pentru Sportul Câmpina a fost la Mălăiești, unde câmpinenii au întâlnit o candidată la primele locuri ale seriei.

Gazdele au început mai bine, obținând un penalty, din care au reușit să deschid scorul. Replica câmpinenilor a venit rapid, iar la câteva minute Ionuț Pop fructifică o pasă foarte bună dată de Vintilă și restabilește egalitatea.

Repriza a doua a fost controlată de Sportul Câmpina. Mai întâi Vasile Corneanu a transformat un penalty pentru a duce scorul la 2-1, apoi Mihail Dogaru majorează diferența în favoarea echipei din Câmpina. Scorul final a fost stabilit de Ionuț Vintilă, astfel Sportul Câmpina obține cea mai categorică victorie din acest sezon.

 

FC Muscelul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii

Câmpinenii au întâlnit codașa clasamentului pe teren propriu, din păcate o echipă care a lăsat o impresie neplăcută încă de la sosirea la baza sportivă. Încercând să joace cu mai mulți jucători "pe fals", din start Tineretul Poienarii Burchii nu a avut nici o șansă la victorie.

A fost un galop de sănătate pentru elevii lui Mircea Hagianu, care au deschis scorul încă din minutul 3'. A fost nevoie de un gol al oaspeților pentru ca echipa câmpineană să tureze motoarele. Până la final FC Muscelul Câmpina a reușit să marcheze nu mai puțin de 7 goluri, astfel câștigând cu 7-2. De menționat și golul lui Bogdan Brînzea din minutul 77', acesta este unul dintre cei mai vechi jucători ai formației câmpinene și a reușit în acest meci să marcheze primul său gol în fotbalul județean.

 

Programul următoarei etape:

 

Sâmbătă 04.11.2023 Liga A Prahova, etapa 14:

CS Câmpina - ACS Petrolul 95 Ploiești (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 05.11.2023 Superliga B1 Prahova seria Nord, etapa 11:

Sportul Câmpina - Gloria Vâlcănești (Stadion "Rafinăria Steaua Română"; Câmpina)

 

Duminică 05.11.2023 Superliga B1 Prahova seria Nord, etapa 11:

Progresul Aluniș - FC Muscelul Câmpina (Stadion Aluniș)

 

Felix Precup