Mircea Hagianu a fost sărbătorit de FC Muscelul Câmpina chiar după meci. 

Sport (Categoria articolului)



Reputatul antrenor câmpinean, care a scris multe file de istorie de-a lungul timpului pentru fotbalul orașului nostru, și-a sărbătorit pe 20 Aprilie ziua de naștere. Cum era și de așteptat Mircea Hagianu și-a petrecut aniversarea pe terenul de fotbal, iar elevii săi de la FC Muscelul i-au făcut cadou o victorie la scor. 

FC Muscelul Câmpina a dat piept cu Viitorul Țipărești, echipă aflată în partea inferioară a clasamentului. A fost o partidă agreabilă, fără intrări dure, fără nervozitate și cu un ritm destul de bun. Prima mare ocazie a aparținut gazdelor, Floștoiu Ștefan reușind să rateze cu poarta liberă din câțiva metri. Golul s-a lăsat așteptat, însă până la urmă Floștoiu Ștefan a deschis scorul în minutul 29’

Repriza secundă a început la fel de bine pentru câmpineni care au continuat să domine jocul și să marcheze. Claudiu Prună a dublat avantajul gazdelor în minutul 62, apoi, venit din postură de rezervă, Ionuț Jilăveanu, a recuperat o minge în fața careului, pe care a trimis-o apoi pe colțul scurt. Pe final de meci, căpitanul echipei Ionuț Mititelu și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj. Venit de pe banca de rezerve, Bogdan Brânzea a stabilit scorul final, după ce a marcat la prima sa atingere de balon din meci, redirecționând un balon cu capul direct în plasa porții din apropierea punctului de la 11 metri. 

FC Muscelul Câmpina a învins pe Viitorul Țipărești cu 5-0, iar la finalul etapei, după ce Viitorul Cosminele a fost învinsă de Sportul Câmpina cu 1-0, FC Muscelul a încheiat pentru prima dată în istorie o etapă de campionat pe primul loc al clasamentului. 

După meci jucătorii l-au sărbătorit pe antrenorul Mircea Hagianu, iar oficialii clubului i-au pregătit o surpriză aducând pe teren un tort. 

 

Felix Precup