Ziua Femeii cu Laura Mihaela Moagher, senator PSD de Prahova

25' (Categoria articolului)

Invitata emisiunii de astăzi este una dintre cele mai importante personalități politice feminine din județul Prahova.

Laura Mihaela Moagher este în prezent senator al României, având în spate o vastă experiență atât în politică cât și în administrația locală.

De profesie jurist, Laura Moagher a absolvit Facultatea de Drept, unde a obținut diploma de licență în Științe Juridice, însă mai deține și un master în Securitate comunitară și terorism. Până să intre în politică a adunat o experiență de peste 20 de ani în domeniul afacerilor private pentru ca apoi, în anul 2009 să devină membru PSD. Datorită activității sale în cadrul partidului, Laura Moagher a avut o ascensiune rapidă în cariera sa politică. În anul 2013 a devenit vicepreședintele OFSD Prahova, apoi în perioada 2015-2020 a deținut funcția de Secretar Executiv al PSD Prahova, pentru ca în anul 2016 să fie coordonatorul campaniei pentru alegerile locale a social democraților prahoveni.

Laura Moagher a deținut funcții de conducere în cadrul Primariei Ploiesti, respectiv a fost director al Parcului Memorial "Constantin Stere", în mandatul careia parcul Bucov a devenit una dintre cele mai atractive si profitabile obiective de relaxare si cultură ale județului Prahova. După ce a reprezentat cu succes interesele prahovenilor în Parlamentul României, poziție din care a reușit să contribuie la inițierea mai multor legi importante pentru județul nostru, a candidat cu succes pentru funcția de senator, funcție din care a avut peste 70 de inițiative legislative importante, multe dintre acestea fiind promulgate ca legi.

Pentru următorii 4 ani, Laura Moagher dorește să își continue activitatea alături de social democrații prahoveni, printre oameni și să contribuie cât mai mult la dezvoltarea România și a județului Prahova.