Irina Vișan, expert în domeniul nutriției integrative și managementul greutății corporale

25' (Categoria articolului)

Cu o experiență vastă în domeniul nutriției, dar și cunoscând din copilărie rigorile vieții sportive, invitata de astăzi a emisiunii 25’ a decis să se întoarcă la Câmpina pentru a împărtăși toate cunoștințele sale, cu oamenii din orașul pe care îl prețuiește atât de mult.

Irina Vișan are peste 8 ani de experiență în domeniul nutriției integrative și managementului greutății corporale fiind acreditată în Marea Britanie. Pe lângă acestea este și antrenor specializat pe metoda pilates, gimnastică posturală și gimnastică pentru gravide. A lucrat de-a lungul timpului cu o mulțime de persoane pe care le-a ajutat să își atingă obiectivele, printre care și sportivi din lotul olimpic de ciclism, revenindu-i astfel ocazia să facă parte dintr-o echipă ce a reprezentat România la cel mai înalt nivel. 

Copilăria și-a petrecut-o în mare parte învățând tainele tenisului, ajung printre cele mai bune junioare din țară la categoria sa de vârstă.

După o perioadă petrecută departe de casă, Irina Vișan a ales să revină la Câmpina, unde și-a continuat activitatea în domeniu. La scurt timp de la sosirea sa în Câmpina a început să devină din ce în ce mai implicată în viața socială din oraș, participând la diferite evenimente la care a vorbit atât adulților cât și celor mai mici despre importanța alimentației sănătoase și a unui stil de viață echilibrat. Pe lângă aceste evenimente, Irina Vișan așteaptă cu brațele orice câmpinean, la studioul său sau în mediul online, pentru a descoperi alături de un adevărat profesionist tainele unui stil de viață sănătos. 

 

În viitor Irina Vișan vrea să își continue activitatea la Câmpina, încercând să prezinte cât mai multor oameni beneficiile colaborării cu un expert în nutriție și astfel să-i ajute să-și atingă obiectivele.