Superliga B1 seria Nord etapa 20: FC Muscelul Câmpina - Caraimanul Bușteni v

Sport (Categoria articolului)

 

 

În sâmbăta Paștelui, FC Muscelul Câmpina a întâlnit un adversar ce reprezintă un nume istoric în fotbalul prahovean, ce a revenit pe scena fotbalului județean la începutul acestui sezon. 

Meciul a început practic de la scorul de 1-0 pentru Caraimanul Bușteni, în minutul 3 Zob Sebastian reușind să deschidă scorul. Deși câmpinenii au dat semne de revenire tot Zob Sebastian a marcat golul de 2-0 pentru Caraimanul. În minutul 36’ Claudiu Prună a redus din diferență, stabilind de altfel scorul pauzei, 1-2. 

Repriza a doua a fost controlată complet de Muscelul Câmpina, părea că la fiecare acțiune jucătorii antrenați de Mircea Hagianu puteau marca, cu toate acestea a fost nevoie de o fază controversată ce a dus la un penalty în favoarea câmpinenilor. În urma unei lovituri libere indirecte, Zob Sebastian a blocat în mod intenționat cu mâna un șut ce se ducea spre poartă, arbitrul luând decizia să acorde cartonaș roșu și penalty. Ionuț Mititelu a restabilit egalitatea din penalty, acest lucru cauzând eliminarea unui alt jucător de la Caraimanul Bușteni pentru injurii aduse arbitrului. Chiar dacă jucătorii câmpineni au evoluat mai bine de 30 de minute cu doi jucători în plus nu au putut marca golul victoriei, astfel FC Muscelul Câmpina și Caraimanul Bușteni au remizat cu scorul de 2-2. 

În urma acestui rezultat, FC Muscelul Câmpina a cedat locul secund în clasament rivalilor de la Sportul Câmpina, echipă ce a învins în această etapă pe Tineretul Poienarii Burchi cu 7-2. 

 

Felix Precup